14 évesen 18 éves fiúval? Működhet?
Nem hiszem, mert az a nagy átlag és a tapaztalat, hogy teljesen mások az igények - nem feltétlen csak a testiség terén, hanem gondolj bele, te most fogsz gimibe kerülni, ő pedig egyetemre. A srácot a felvételi, érettségi izgatja már stb.
Ha te lennél 18, ő meg 22, az teljesen más lenne, így szerintem nem sok esély van arra, hogy hosszútávon működne.
Az egyik barátnőm 14 évesen jött össze a férjével. Az érettségije után tartották az esküvőt, már férjes asszonyként jött az egyetemre.:-)
Úgyhogy akár működhet is, főleg, ha a kortársaidnál komolyabb gondolkodású vagy, a lányok amúgy is előbb érnek (mentálisan is:-)), mint a fiúk. Mindenesetre a szexet még ne kezdd el, ha eljön az ideje, akkor védekezzetek megbízható módszerrel.:-)
Ideig óráig működne, de egy kis időnénél többet nem adnék ennek a kapcsolatnak.
A tagjai teljesen más fázisokban vannak. A lány most fogja vagy most kezdi a gimit, a fiú pedig tovább tanul és/vagy dolgozik. Plusz teljesen mások a testi igények is.
Párommal 4 év különbség van köztünk. Múltkor nosztalgiáztunk és szóba jött, hogy ki mit csinált x évvel ezelőtt. Vicces volt amikor mondta, hogy mikor került egyetemre, új városba, albérletbe, az én válaszom meg az volt, hogy elballagtam általánosból...
Ami most működik, az anno nem ment volna.
Egy barátom nemrég töltötte a 19-et, a barátnője pedig 15,5 éves. Nyáron volt 2 éve, hogy együtt vannak.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!