Hogyan és mikor világosítanád fel a kamasz lányodat?
Mi az amit mindenképpen elmondanál neki?
Lassan adagolnád vagy akkor most mindent egyszerre?
Tanácsokat szeretnék kérni, mert engem anno nem világosítottak fel és nem szeretném ha a lányom is így járna!
A mai szülők tényleg azt hiszik, hogy a tizenéves gyereknek újdonság lesz? Elárulom, a kamaszok nagyon jól tudják azt, hogy nem a gólya hozza. Inkább arról érdemes velük beszélgetni, hogy hogyan érdemes védekezni, hogy a "kihúzom időben", meg a "csináljuk fejenállva víz alatt és úgy nem eshetsz teherbe" nem jó módszerek.
Amúgy nem tudom, nekem sose volt kérdés, már gyerekkoromban is tudtam, hogy készül a baba. (Nyilván a szaftos részleteket nem, de a sima élettani részét) Néhány szülő komolyan kamuzik össze-vissza, aztán egyszer csak közli a gyerekkel, hogy van a szex? Az igen :D
13 évesen már valóban itt az ideje.
valószínűleg tud már egy két dolgot, de azért el lehet neki magyarázni. És nem csak magáról a közösülésről, hanem a párkapcsolatoktól a nemi betegségekig. és szerintem mondhatod neki, hogyha kérdése van akkor nyugodtan tegye fel, hiszen a vele egykorú barátoktól hallhat butaságokat is.
Tehát szerintem itt az ideje hogy jól informált legyen.
Bár én személy szerint utáltam amikor anyukám ilyenekről kezdett el beszélni :D de ha nyugodtan és gátlástalanul csinálod akkor nem lesz baj :)
hát sikerült rendbe tenni sok mindent a fejében
szóval ideje volt a beszélgetésnek
köszi mindekinek a jó tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!