10 éves fiúnak és lánynak mi a legjobb, hasznos ajándék?
Csak egy ötlet:
Ha egy picit is szeretnek olvasni, ez az a kor, amikor a legkíváncsibbak és legfogékonyabbak: könyvek. Tudományos, esetleg történelmi, földrajzi, zenéhez vagy művészetekhez köthető. Attól függ milyen érdeklődésű.
Én ilyen koromban mindig ismeretterjesztő könyvet kaptam, és imádtam. De a húgomnál a kukában végezte volna....
Érdeklődésüknek megfelelő ajándék kell. Ha nem vagy biztos, kérdezz a szülőktől!
Barátom 16 éves lánya mell implantátumot kért karácsonyra, beérte kék kontaktlencsével.
Gyűjtsél rá...
Egy 10 éves fiúnak általában jó a focilabda, még én is örültem neki, pedig nagyon keveset fociztam. De ne a legolcsóbbat, főleg ha aszfalt pálya van a közelbe.
Aztán ahogy már írták, a Sims is jó játék sorozat, kortalan és nemtelen, de egy gépigényt azért nézzél. (mondjuk ki az aki a gyerekének dobozosan vesz meg több éves játékot pc-re?)
Egy könyvtári olvasójegy se olyan rossz ajándék, de egy születésnapra azért nem adnám, inkább év közben csak úgy. (ingyen is van ennyi évesen még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!