Engeditek a lányotoknak hogy fekete rockeres pólót vegyen fel?
Szerintem mindenki tudja, miről beszélek. És azoknak az anyukáknak a válasza érdekelne, akiknek 14-15 esetleg kicsit nagyobb lánya van, netán fia.
Köszönöm szépen.
Egyre több dolgot vesz át... nem csak divatol. Ahogy látom, meg látják mások ez a vérében lehet. Nem fogja szerintem egyhamar kinőni. De nem zavar, nem fogom neki megtiltani, mint ahogy ti is tanácsoltátok.
Amúgy szerintem a büdösség nem tartozik a jellemző velejárókkal. És többségben szerintem fiúkkal fordul elő.
Miért, kedves utolsó válaszoló?
Jobban örülnél neki, ha kitenné a kebleit, és a feneke kinn lenne a szoknyából?
Én 24 éves vagyok és mai napig rockeresen öltözöm :D Anyukámék soha nem szóltak bele, mit veszek fel, mert nem felejtették el, hogy anno ők is lázadtak, legfeljebb máshogyan. Apukám is nagy rocker, idén lesz 63 éves és még mindig szívesen vesz fel rockeres pólókat :D
24/L
Hát igen, volt kitől örökölnöm a rock szeretetét! :D
24/L
Én 13 évesen kezdtem el rockeresen öltözni (póló, bakancs, szegecses karkötő, stb). Azóta már inkább a goth felé hajlok, de nem esek túlzásba a csipke és smink terén, a lényeg, hogy nőiesen, de mindig feketében. Színeset nem is tudok hordani, de nem vagyok depressziós, vidám kis csaj vagyok. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!