Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen az szerintetek, ha egy...

Milyen az szerintetek, ha egy kamasz vagy fiatal egyáltalán nem jár bulizni, nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 13:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Sem én, sem a férjem nem jártunk olyan bulikba, ahol az ivás volt a fő téma. Soha nem voltunk részegek és nem szórakoztatott minket az sem, hogy minden "buliban" mással legyünk. Meg is találtuk egymást, hasonló értékrenddel élünk. Normálisnak érezzük magunkat, és egyáltalán nem hiányzik az igénytelen ivás, hányás, belefekvés.
2015. szept. 28. 13:49
 2/18 anonim ***** válasza:
82%
Öcsém soha életében egy korty alkoholt nem ivott. Mégis társasági ember, hatalmas nagy baráti-haveri köre van. Ahhoz, hogy jól érezze magát, neki erre sose volt szüksége.
2015. szept. 28. 13:52
 3/18 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon kevés buliban voltam és egyik sem nyúlt eddig az éjszakába. Egy fél sőrnél (25Oml) többet nem ittam meg és nem is tervezek. Persze egy annyi sörtől semmi bajom nem lett. Nem értem ,hogy mire jó az alkohol, nem is szeretem az ízét és inkább megmaradnék a tiszta gondolkozásnál. 16/L
2015. szept. 28. 15:14
 4/18 anonim ***** válasza:
36%
dicséretes, sajnos az ilyen fiatalok ritkák mint a fehér holló. Attól hogy nem iszik, és nem éjszakázik, még lehetnek barátai, nekem is vannak. Activytizünk, pizzát rendelünk, filmezünk, nyáron hülyéskedünk a medencében, de 9-10 óra körül mindenki megy haza.
2015. szept. 28. 15:29
 5/18 anonim ***** válasza:
43%

Őszintén, nekem furcsa.

De nyilván nem tartom lenézendő dolognak, tényleg mindenki úgy él, ahogy szeretne. Ha neki így jó, akkor legyen így.

2015. szept. 28. 16:26
 6/18 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem unalmas.

Nem azt mondom,hogy hányásig kell inni,mint az atom,de 1-2 kör rövid belefér szerintem a hangulat kedvéért.

Activity... Hagyjuk már..q

2015. szept. 28. 16:35
 7/18 anonim ***** válasza:
61%

Ha tiszta fejjel unod magad akkor az alkohol kompenzáció.

Érdemes elgondolkodni rajta, milyen feldolgozni való elől menekülsz. Ha csak néhány kör feles után szép az élet, akkor az baj.

2015. szept. 28. 16:48
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
71%-os, a mi sulinkban az a gáz, ha valaki lerészegedik, ez azoknak a szokása, akiknek túl szegényes az életük ahhoz, hogy enélkül élvezhessék. Nem mondom hogy sosem iszunk, minden ilyen összejövetelen van sommersby, gyümölcsös sör, sangria, de szerintem nincs undorítóbb mintha egy 13-17 éves részegen fetreng. Márpedig úgy vettem észre, most ez a menő, más iskolába járó ismerőseim facebookján látom a bulizós képeiket, picsuszgatyeszban, felespohárral. én elsüllyednék szégyenemben.
2015. szept. 28. 17:22
 9/18 anonim ***** válasza:
18%

ó hát én 19 éves lány vagyok. nem vagyok híve se az alkoholnak se a buliknak. jol megvagyok napközbe a barátaimmal hétvégén meg a pasimmal.

sokan meglepődnek rajtam de nálam ez a normális. vannak olyan ismerőseim akik isznak buliznak de azok olyan élményeket mesélnek hogy leirni is gáz...

2015. szept. 28. 19:38
 10/18 anonim ***** válasza:
65%

Utálom a tömeget, ha izzadt emberek akarnak hozzám érni, a hangos zenét és az alkohol sem ízlik - olyanra meg nem szórom el a pénzem, amit nem kedvelek.

Ettől függetlenül nem tartom unalmasnak magam. Járok moziba, színházba, előadásokra az egyetemen kívül, van pár barátom - igaz, nem 20, de aki van, ők igaziak. Van párom is, ő is ilyen mentalitású. Nem érzem magam kevesebbnek emiatt, azt sem gondolom, hogy kimaradnék bármiből.

Nyilván aki imád bulizni, annak ez az életmód fura. Na hát én meg azt nem tudom elképzelni, hogy mit lehet élvezni ezeken.. a "rendezvényeken".

20L

2015. szept. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!