Miért van az, hogy ezt adják, de mégis vannak kikötések?
Figyelt kérdés
Pénzt adnak a szülinapra,névnapra stb..,de megmondják,hogy mit ne és mit vegyek belőle(ruhát,stb...)
Tudom,nem is konverzcuccokra akarom költeni,de ha már nekem adják a pénzt,hadd én döntsem el hogy mit szeretnék belőle venni!
Tudom,hogy nem én kerestem a pénzt,de azért legalább valamicskét én is dönthessek benne hogy mit vegyek.Ennyi erővel vegyék meg nekem a ruhát,vagy menjünk el eggyütt megvenni vagy valami.Röhej.
2010. márc. 14. 12:38
1/9 anonim válasza:
A mai világban sajnos vért kell izzadni a szüleidnek (is) minden egyes fillérért. És szeretnének meggyőződni arról, hogy legalább hasznos dologra fordítod azt a pénzt. Remélem átérzed egy kicsit, sajnos egyáltalán nem "röhej" a dolog...
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert már ismernek, hogy amit ők vesznek,úgysem fog tetszeni neked. Ezért a kecske is jóllakjon , a káposzta is megmaradjon alapon asják a pénzt,hogy vedd meg,amit ők vennének, de olyat, amilyet te szeretnél. Suerintem ez kifejezetten korrekt dolog, megtehetnék,hogy vesznek valamit,aztán eszed-nem eszed. Ajándék lónak pedig..... ugye ismered a folytatást? Arra viszont nyugodtan megkérheted őket,hogy menjenek el megvenni veled a neked tetsző dolgokat.
4/9 A kérdező kommentje:
Jó,de moziba nem mehetek belőle,pizzázni nem mehetek belőle,stb...
2010. márc. 14. 13:13
5/9 anonim válasza:
Azért adták, hogy valami tartósat, hasznosat vegyél magadnak. Én sem veszek már a fiamnak ruhát, könyvet, műszaki cuccot, mert nem tudom, hogy neki melyik tetszene. Ilyenkor tényleg az lenne a megoldás, hogy együtt elmenni és megvenni. Te választasz, ő fizet.
6/9 anonim válasza:
Teljesen igazad van! Ha arra lusták, hogy megvegyék az ajándékot akkor tényleg nem kéne beleszólniuk. Esetleg azt tudod csinálni, ha a szép szó nem használ, hogy a pénz egy kisebb részéből veszel valami olyat amit ők is jónak tartanak (pl: póló, írószer stb, valami olcsót) és a többi pénz meg elköltöd arra amire tényleg vágysz:)
7/9 anonim válasza:
Nekem már nem nagyon szólnak bele.Hát szerintem a mozizásre meg pizzázásra elkölteni felesleges és kár.abban viszont teljes mértékben igazad van,hogy azt veszel amit akarsz hiszen ezt te v szülinapra v névnapra kaptad szóval azt veszed meg egyértelműen amit te szeretnél hiszen ha ők vennének valamit akkor is olyat vennének amit te szeretnél nem olyat amit ők akarnak:)
8/9 A kérdező kommentje:
Nem az a baj,hanem az,hogy én kinéztem valamit magamnak,amit nagyon szeretnék de azt nem kaphatom meg.
2010. márc. 20. 12:01
9/9 anonim válasza:
Ha nem a szuleid, akkor menj el, vedd meg, amit kineztel, majd kedvesen hivd fel az illetot, akitol kaptad a penzt, hogy "Olyan szep polot/nadragot/cipot/konyvet stb. vettem, koszonom szepen a penzt" ettol ok rettento elegedettek lesznek, neked meg meglesz, amit szeretnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!