Mit adjak egy muszlim lánynak?
Figyelt kérdés
Barátnőmtől pont egy hete kaptam karácsonyi ajándékot, mert legközelebb csak 30-án találkozunk. Én nem szeretek előre adni ajándékot, inkább utólag, ha nem lehet időben. Eddig van egy rózsaszín smileyes mobiltartó, de nem tudom, mit adhatnék még neki. Amik elsőre beugranak egy lányról (magamból kiindulva), azokat úgyse használhatná, mert nincs értelme (ékszer pl. mert a ruhája eltakar mindent, csak a kézfejét nem), szóval fogalmam sincs.. Azért csak most írtam ki ezt a kérdést, mert eddig nem volt időm rá, de tegnap óta szünet van és pont hogy nem tudom, mit csináljak egész nap.. :/ Valaki segítene?2010. dec. 20. 14:31
1/20 anonim válasza:
Parfüm, szempilla spirál, labello, vicces mintàjú zokni,bonbon
2/20 A kérdező kommentje:
Nem szeret semmilyen sminket, a Labellora meg pont a múltkor panaszkodott, hogy kiszárítja a száját. :D Zoknit nem igazán érdemes venni, ha úgyse látszik, csokiból meg nem tudom, mit szeret, mert ha bármivel megkínálom, azt mondja,hogy nem kér köszi... Köszi azért a választ.
2010. dec. 20. 14:42
3/20 anonim válasza:
Ő is az olyan ruhákat hordja mint az arab nők?Azt a 'hálóinget'?(nem tudom a nevét:S) Mert akkor nehéz..Vegyél neki gyűrűt az látszik:) Itt lakik M.O.n?
4/20 anonim válasza:
Figyelj! A muszlim lányok ugyanúgy viselnek ékszereket, mint a más vallásúak! Csupán a felső ruha alatt. Szóval egy szép nyakláncnak biztosan örülne.. Különben otthon általában nem is viselik sem a kendőt, se azt a lepel szerű felsőruhát...
5/20 A kérdező kommentje:
Neeem, nem olyan dementor ruhája van (még). Hosszú (bő) nadrág, cipő az mindig más, hosszú ujjú tunika és a ruhához és hangulatához illő kendő. Tudom, hogy ugyanúgy hordanak ékszereket a ruha alatt, amikor átmentem hozzá, megmutatta a fülbevalő készletét és mondta, hogy addig volt értelme, amíg nem kellett kendőt hordania, mert az ékszernek az a lényege, hogy látszik, de a kendő és a hosszú ruha mindent eltakar...
2010. dec. 20. 14:59
6/20 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy itt lakik tőlem kb. 500 méterre. :'D (Ne nézzetek hülyének, attól, hogy közel lakunk egymáshoz, nem tudunk mindig találkozni.) Gyűrű amúgy jó ötlet.
2010. dec. 20. 15:02
7/20 anonim válasza:
Ha szeret olvasni: könyv. Ha tudod milyen zenéket szeret: cd. Vagy akkor karkötő :D És azt a lepedőt xD csadornak hívják ( vagy burka? lehet a kettő ugyanaz nemtom.)
17f
8/20 A kérdező kommentje:
A csodor az nem csak a sima fejkendő? Beírtam googleba, h csodor, de csődörnek értelmezte és lovakat adott ki. xD
Amúgy köszi a fantáziadús ötleteket utolsó. :F Nem tom, hogy milyen zenéket szeret, könyvet csak a Tvájlájtot, de megvan neki minden része, vagy nem tom, hogy több része van-e. xP
2010. dec. 20. 19:36
9/20 A kérdező kommentje:
Jaa rájöttem hogy nem o-val kéne, hanem a-val, erre meg ilyen bikinis lányokat adott ki. xD
2010. dec. 20. 19:37
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!