Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit adjak egy muszlim lánynak?

Mit adjak egy muszlim lánynak?

Figyelt kérdés
Barátnőmtől pont egy hete kaptam karácsonyi ajándékot, mert legközelebb csak 30-án találkozunk. Én nem szeretek előre adni ajándékot, inkább utólag, ha nem lehet időben. Eddig van egy rózsaszín smileyes mobiltartó, de nem tudom, mit adhatnék még neki. Amik elsőre beugranak egy lányról (magamból kiindulva), azokat úgyse használhatná, mert nincs értelme (ékszer pl. mert a ruhája eltakar mindent, csak a kézfejét nem), szóval fogalmam sincs.. Azért csak most írtam ki ezt a kérdést, mert eddig nem volt időm rá, de tegnap óta szünet van és pont hogy nem tudom, mit csináljak egész nap.. :/ Valaki segítene?
2010. dec. 20. 14:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. De mint írtam, a barátnőmnek nincs ilyen dementor ruhája, csak fejkendője.

A gyűrűt, könyvet, CDt pont most írta előtted valaki. ._. A plüssökkel az a baj, hogy veszett drágák és anyukámtól kéne kérnem pénzt, mert nem kapok zsebpénzt.

2010. dec. 20. 20:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is muszlim vagyok, éltem is eléggé szigorúan vallásos, főként muzulmán országban.. Én nagyon szeretek ékszereket kapni, fülbevalót sajnos nem viselhetek, mert azzal megváltoztatnám a testemet, de pl karkötőt, gyűrűt, nyakláncot igen:) A smink is jó ötlet, pl szempillaspirál vagy tus:D Egy szép hijab is nagyon fel tud dobni, te vehetsz neki simán egy szép mintás kendőt (ne túl kihívót, inkább visszafogottat, ízléseset) de ha csak feketét visel, akkor ne.. De fontos, hogy elég hosszú legyen, hogy tudja viselni. Valami díszt is vehetsz a kendőjére :) vagy egy szép brosst. Kesztyűt is szabad viselnünk, és az látszik is.

Emellett bármit adhatsz neki, amit bárki másnak adnál:D Süthetsz sütit, csinálhatsz CD-t, vehetsz plüsst, kulcstartót, stb:D

Remélem tudsz válogatni az ötletek közül:)

2010. dec. 23. 02:31
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és majd' elfelejtettem:) Semmi csillogós, flitteres, túldíszített kendő, ha amellett döntesz:)
2010. dec. 23. 02:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. =) A kendő jó ötlet, úgyis csak színesei vannak, minden nap másban látom. :D
2010. dec. 23. 11:39
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy megkérdezem,de nem nevetik ki a kendője miatt?Mert a mai fiataloktól kitelik.Egyébként miért nem veszel valami mozijegyet ahova ketten tudtok elmenni?:) Az is jó lenne biztos.Vagy egy filmet,kedvenc újságára előfizetés,gyűrű,fejhallgató telefonhoz/géphez,valami olcsóbb de igényes plüsst.:)
2010. dec. 23. 15:42
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi. =) Nem szokták, van annyi esze az oszttársainak..13 éves, szép is lenne, ha ovisok szintjén lennének. Inkább csak függönynek szokták hívni a kendőjét, meg ilyenek, de csak poénból. =) Én pl. a fekete ruhájukat dementor ruhának hívom, de csak nevet rajta. xD
2010. dec. 23. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél neki valami szép emlékkönyv szerűt...
2011. jan. 17. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
én is muszlim vagyok és a kendo lenne a legjobb szerintem.
2011. febr. 7. 17:01
 19/20 A kérdező kommentje:

1: Már nem aktuális, de azért köszi.

2: 20millió féle kendője van, ha enm tudnám, biztos vettem volna neki

3: Lemondott a vallásáról. Nem hisz istenben, nem akart vallásos lenni, dehát ugye melyik szülő ne erőltetné rá a gyerekére?

2011. febr. 7. 19:49
 20/20 anonim ***** válasza:

szia.

elmondom hogy a csador egy félkor alakú fekete köpeny.

a burka kék és a szem előtt is háló van hogy a kérdéses személynek a szeme se látsszon ki.

a hidzsáb a fejkendő.

az abalya a tunikaszerű felső.

a niqab egy fekete kendő ami a szemnek hagy ki egy rést.

utolsó vagyok.

én a niqábot hordom.

2011. máj. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!