Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek se adjak az ő...

Szerintetek se adjak az ő véleményükre?

Figyelt kérdés
Énekből kell csinálni egy zenésről életrajzot és egy számát. Én Eros Ramazzottit szeretném, ő olasz énekes. A többiek cikizni fognak? 14/l
2011. jan. 1. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy nekik,hogy kiről csináltál?:D Róla legalább lehet mit nem úgy mint Justin Bieberről aki egyiknapról a másikra sztárocska lett.
2011. jan. 1. 22:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Pacsiiii.

Én is utálom, SP sem a kedvencem!

2011. jan. 1. 22:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha cikiznek,akkor sz*rd le őket...vagy talán ők jobban tudnának csinálni?!

vagy vágj vissza nekik ;D

2011. jan. 1. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Nekünk ilyen angolból volt szorgalmi (amit ugye nem kötelező megcsinálni) és én nem csináltam meg. Nem a cikizéstől féltem, inkább a saját reakciómtól. Ha van amit nem tűrök, az a kedvencem cikizése. Azért ölök! Most már kicsit bánom, hogy nem csináltam meg:) Ennek elkerülése érdekében nyugodtan írj róla. A többiek sem hallgatnak jobb zenét, max mást. (Most hallgatom a "Parla Con Me"-t... ez egész jó:D)
2011. jan. 1. 22:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Fuoco nel fuoco is szép, piú bella cosa...stb:) )
2011. jan. 1. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
hogy várhatod el azt hogy ne cikizzenek ha te utálod SP-t és Biebert anélkül hogy ismernéd????Én sem szeretem a zenéjüket......Michael Jackson!!de ők a buták ha kicikiznek ezért.......és te ha utálsz valakit anélkül hogy ismernéd...
2011. jan. 1. 22:13
 7/12 A kérdező kommentje:
a zenéjük túl nyálas..hallgattam már, mert húgom nagy fan.^^
2011. jan. 1. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nincs bajon Bieber-el,sem a zenéjével.szimplán nem hallgatom.Egyszerűen csak az a bajom,hogy semmit sem tett azért,hogy sztár lett sőt még ezzel sem lenne baj,csak azzal,hogy nagyon elégedett magával.SP-n meg sem lepődöm,hisz Magyarországon vagyunk.Bieber legalább igényesebb szövegű zenét csinál.[SP kérlek hogy c.számában félreérthetetlenül írja körül a szüzesség elvesztését.]

2011. jan. 1. 22:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért bírom,hogy utáljátok Justint,de ismeritek?

Max a zenéjét utálhatjátok.

Amúgy meg nem tudom ti hány lemezt vagy klipet adtatok ki,de iszonyú sok munkával és kitartással jár és sok mindent elkel tűrni hozzá,sok mindent lehet rá mondani ,dehogy nem tesz semmit azért,hogy híres legyen azt nem.

Na mindegy.

Amúgy egálltalán nem ciki.Szerintem nagyon klassz ötlet..

sok sikert :)

2011. jan. 2. 14:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Najó, kicsit eltértünk a tárgytól. Hagyjuk inkább.

Köszi, hogy adtok egy kis önbizalmat!

2011. jan. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!