Anyukák, mit szólnátok/mit tennétek ha megtudnátok 15 éves lányotok kipróbálta a cigit?
Velem tuti kiabálnának.Folyton arról papolnak h így nem jó úgy nem jó.Persze napi 1 dobozzal tuti elszívnak....Én passzív dohányos vagyok ami elvileg károsabb..13L
Ja amúgy nem akarom kipróbálni
16 éves voltam, mikor társaságban rágyújtottam. Unokatestvérem, aki szintén jelen volt, azt kérdezte, hogy tudod, hogy egy igazi dohányos hogyan szív. Hogyan? kérdeztem. Hát az igazi az, ha a szádban tartod a füstöt és iszol rá egy korty vizet. Kíváncsi voltam, s megtettem. Három napig nagyon rosszul voltam, de cigarettát többet az életben nem vettem a számba. Máig hálás vagyok ezért az unokatestvéremnek.
További ötlet: A fiam titokban elkezdett dohányozni. Erre rájöttem, s azt kérdeztem tőle, hogy miért csinálja titokban. Erre semmi szükség. Ő tudja, hogy mit csinál, milyen következményekkel jár a dohányzás. Ha mégis dohányozni akar, én adok neki pénzt cigarettára, csak szóljon nekem, de a felelősség a következményekért az öve. Nekem soha ne tegyen szemrehányást, csak saját magának. Többet nem nyúlt a cigarettához. Megijedt a felelősség szótól.
ha kipróbálja azzal semmi baj nincs.
én 13 évesen szívtam először. majd kb 16 évesen szoktam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!