Mivel üssem el az időt?
Figyelt kérdés
1 hetes kötést kaptam vállra, viszont, én már most megőrülök, hogy nem tudom mozgatni a karomat. Egyszerűen úgy érzem, hogy én ezt mindjárt levágom. Tudom, hogy nem szabad, mert rosszul forrnak össze akkor a csontok, de megőrülök. 1 hét az egy örökké valóság. Gépezésen kívül, mit ajánlanátok? Rendrakás van tervben eddig egy kézzel...
Vagy hogyan tudnám valahogy mégis megmozgatni a kezem? Mert izzad, meg minden, és kicsit zsibbad is.
2015. szept. 14. 20:16
1/5 anonim válasza:
Tanulj meg tappingelni gitáron ahhoz csak egy kéz kell :D
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg orulj neki,hogy otthon logathatod a labad,amig a tobbiek az iskolaban szenvednek.
3/5 anonim válasza:
Hearthstone-ozni lehet egy kézzel, meg pár stratégiai játékot. (nem real-time, ott hátrány lenne az egy kéz.)
4/5 anonim válasza:
Tanulj meg programozni, az remek elfoglaltság.
5/5 anonim válasza:
Olvass, tanulj, nézz filmeket, próbáld elvonni a figyelmed a karodról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!