Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kolis vagy bejárósnak jobb lenni?

Kolis vagy bejárósnak jobb lenni?

Figyelt kérdés

Mondjatok véleményt stb.

Most vagyok 10.-s és jobban szeretek bejárós lenni mint kolis.Ha 1 órát kelé vonatoznom akkor is.

2015. szept. 14. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Előbb akasztanam fel magam, minthogy beköltöztek a koliba.

Egyik oszttarsam rendelt maganak gyrost, és vki szószerint beleverte neki. Betette a kozos hűtőbe, a cuccaidat dugdosni kell, lehet büdös az osztarsad, nem lehet cigizni, inni, be van osztva minden perced. Szal 1 hetet mem bírnék ki.

2015. szept. 14. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Gimibe bejártam, fősulin kolis vagyok, én szeretem, most jó a társaság is, előző félévben eléggé egyedül voltam, de az sem volt nagyobb gond.
2015. szept. 14. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem szeretek bejárós lenni, mert szinte mindenki koleszos nálunk és úgy érzem, hogy mindenből kimaradok. Persze, szeretek itthon aludni, meg jó látni mindennap a szüleimet, de rosszul esik, amikor minden reggel mesélik egymásnak az emberek, hogy milyen jó dolgok történtek a koliban tegnap, én meg csak hallgatok.
2015. szept. 14. 21:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Látom a válaszólok 3/4-e is úgy van ahogy én
2015. szept. 15. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
tobbségben vannak azok szerették a kolit, ezekszerint te is :)
2015. szept. 15. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:

10.-es vagyok, és imádom a koleszt :) Az osztályom fele koleszos, nagyon jól elvagyunk esténként, rengeteget hülyéskedünk :D Persze azok, akik koleszosok az osztályból sokkal jobban összetartanak, ezért van egy kis klikkesedés a helyiek és a koleszosok közt.

Ez természetesen attól is függ, hogy milyen személyiség vagy. Én úgy kerültem ide hogy szerettem otthon lenni és zárt, félénk voltam, mégis beköltöztem. De ezen is változtatott az együttélés, barátságosabb és nyitottabb lettem :)

Hogy szereted-e ezt az egészet a szobatársaiktól is függ. Mi hárman szuperül kijöttünk az első perctől, de az unokatesóm például sírva tért haza minden pénteken. Gyorsan bejáróssá vált.

Szóval én nagyon a kollégium mellett vagyok, mert "életrevalóbb", talpraesettebb leszel, és könnyebb lesz később mindenkinek (szüleidnek a "kirepülés", neked az együttélés stb.). Persze a döntés a te kezedben :D

Sok sikert és minden jót :)

2015. szept. 20. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:
elfelejtettem irni, hogy mi 14-en voltunk egy szobában és 120 lányra jutott 10 zuhanyzo és 10 wc. ennek ellenére imádtam koleszosnak lenni. :)
2015. szept. 20. 14:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Én egyetemista koromban imádtam a kollégiumot. Pedig borzasztó lepukkant volt, undorító volt a zuhanyzó meg a wc.

De ott teljesen más, szabad az élet. A középiskolai kollégiumok szerintem leginkább a börtönökhöz hasonlítanak, én biztos nem bírtam volna. De te tudod. Az utazás is nagyon fárasztó.

2015. szept. 20. 19:43
 19/19 anonim válasza:

Most 11.-es vagyok, és kollégista, viszont eddig bejárós voltam. Gyűlöltem bejárni, kínszenvedés volt mindig.

A kollégiumot első és második héten annyira nem bírtam, de már egyre jobban tetszik, és sokkal kényelmesebb így. Sok új embert ismertem meg már most a kolinak hála, és 3 hét leforgása alatt nagyon jó barátságokat sikerült szőnöm, pedig elég zárkózott vagyok idegenekkel szemben (külsőleg introvertált, belsőleg extrovertált jellemem van). Bár az tényleg borzalom hogy ennyire le van kötve minden percünk..:"D

2015. szept. 20. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!