Hogyan segíthetnék egy olyan fiún, aki alkoholproblémákkal és hasonlókkal küzd?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és van egy számomra nagyon kedves fiú ismerősöm, ő 18 éves. Tényleg nagyon jószívű és kedves, de sajnos voltak problémák az életében és belekeveredett rossz dolgokba. Rossz társaságban van és egyre inkább úgy érzem, hogy már csak abban találja az örömöt, ha részegre issza magát és hajnalig bulizik. Nem tudom, hogyan segíthetnék neki, de nagyon megvisel, hogy így látom. Látszik, hogy magányos és szomorú. Többször írtam neki és nagyon jól elbeszélgettünk. Ő maga is bevallotta nekem, hogy régen mennyi mindent szeretett csinálni, de elzüllött és mostanában szinte semmihez nincs kedve. Mit tanácsolnátok, mit tegyek? Mert úgy érzem és ez a legszomorúbb, hogy rajtam kívül nem sok ember töri magát, hogy segítsen neki. Lehetséges, hogy depresszióval küzd? A válaszokat előre is köszönöm!2015. szept. 12. 11:06
1/2 anonim válasza:
Én csak saját magamról tudok nyilatkozni mert ebben a korban én is hasonlóan züllött életet éltem. Minél jobban pátyolgattak annál jobban süllyedtem. Mikor mindenki hátat fordított 1 év alatt talpra álltam. Ez nem azt jelenti hogy hagyd a francba de találd meg a határt.
2/2 anonim válasza:
Én is küzdök alkohol problémákkal, mindig magányos ember voltam, nincs egy barátom sem, örömemet abban lelem ha elmegyek bulizni is reggelig iszok, nem fogom fel mi van.
Akarnia neki kell! Ha ő nem akarja akkor nem tudsz rajta segíteni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!