Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyi pénzt adnátok a 15éves...

Mennyi pénzt adnátok a 15éves lányotoknak 4napra?

Figyelt kérdés
Elmegy snowboardozni Ausztriába a barátnőjével 40 ezer a szállás plusz ellátás ebben a sí bérlet is benne van. Zseb pénzről lenne szó még pluszban .
2010. márc. 10. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ellátás mellett 4 napra egy 10 ezresre sincs szüksége. Én ha ilyen táborokba mentem, mindig kaptam egy 5 ezrest azzal a feltétellel, hogy jó lenne ha maradna belőle. Minden attól függ mennyire spórolós a lányod. Egy 10 ezrest elverni fölösleges dolgokra szerintem nincs értelme. Én kétszer 15-20 eurót adnék neki. Az egyiket beraknám a táskája mélyére, hogy csak is vészhelyzet esetén használhatja fel, legyen az bármi is, míg a másik felét a pénztárcájába tenném, hogy használja egészséggel, de ne költse hülyeségekre.
2010. márc. 14. 12:57
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem adj neki 10 ezret, nekem az van, hogy egy hónapra elég, azt meg ő dönti el, hogy melyik nap mennyit költ, ha akar egyáltalán költeni valamennyit..

vagy hívd fel a barátnője anyukáját, hogy ő mennyit ad a lánynak..

2010. márc. 14. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:

hehe

elképzeltem h egy lány északfelé miket is venne a pénzéből ha a bnőjével van:D:D:D

2010. márc. 21. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogy itt micsoda prüd szülők vannak :) Komolyan elhiszitek hogy 4 napig külföldön szülőknélkül a gyerek nem iszik nem cigizik? Mert nem olyanra neveltétek?

De igen, inni fog, cigizni fog, jó esetben nem fekszik le senkivel, de ez is benne van a pakliban. de ettől még nem lesz börtöntöltelék, sem utcalány, egyszerűen fiatal, aki élvezi az életet, kiváncsi ezért kipróbál mindent.

Ne arra neveld hogy ne igyon meg ne cigizzen, hanem hogy tudja mi a mérték.

2010. ápr. 10. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!