Mennyi pénzt adnátok a 15éves lányotoknak 4napra?
hát ha kiszámolod, akkor 2x0.7dl Kalinka/Royal=3400/3500
3-4 üveg jobbfajta bor is benne van olyan 2-3000 ft-ban, ez eddig olyan 6-7k, de vedd figyelembe hogy a lányok a Cherryt szokták szeretni nagyon, meg páran a tequilát, de még akkor is simán kijön 8-10 ből szerintem...4 napra ennyi csak elég kell legyen
Inkább adj neki €-t.
Ha kaja be´rlet meg van,akkor csak arra kell,ha vesz valamit.De ilyen helyeken egy üdítö 1,5-2€.Esetleg eg<y döner,(hmmm.nagyon finom,esetleg nasi szintén drága,de kaja mellett elég kell legyen egy 15 éves lánynak napi 5 €.........
Persze 30000Ft tud adni akinek van annyi.Ezt nem mindenki teheti meg.Az tényleg nagyon sok.
A 8000Ft vagy € ba átszámolva ellátás mellett 15 éves lánynak böven elég kell lenni.
adj neki 70€-t
énis annyival mentem berlinbe 2-3éve iskolával...és hazahoztam 30at(4napig voltunk)
ha a lányod tud spórolni akkor adhatsz többet is...én oan fiu vagyok h ha kell vmi még asse szivesen veszem meg mert azis pénz...(bár most sokat költöttem a simonomra a spórolt pénzemből 10es maradt:S, meg már felnövök lassan husvétra sem fogadok el a rokonoktól stb.)
de ha a lányod "mai menő suna" stilusu akkor adj neki 10€-t és tanulja meg beosztani, abból tuti nem lesz oan hülye hogy vegyen cigit vagy alkoholt, viszont ha normális és lelkileg is ép akko megbizhatsz benne
ja és a pénz legalább 2hejre tegyétek, hogyha elveszik az egyik meglegyen a másik fele(külföldön akármi lehet=> bár német felé olyan demokrácia van hogy ha leesik egy huszezres azt senkisem akarja felvenni mert fél a lelkiismeretétől)
F/16
ja és első napra itthonról vigyen vmi kaját:D;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!