Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tini lányok! Ti miben (cipő,...

Tini lányok! Ti miben (cipő, ruha) tesiztek? 13/l

Figyelt kérdés
Kort is írjátok légyszi! :)

2015. aug. 27. 11:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Fehérneműt nem cserélek, nincs külön tesiórára. Télen-nyáron testhezálló (de nem cica) rövidnadrágban vagyok, bár most szereztem egy biciklis nadrágot, nem tudom, milyen lesz benne tesizni. A pólóim fehér, nem túlságosan bő darabok, cipőm pedig valami nevenincs zöld sportcipő csoda. Ha 15 fok alá esik a hőmérséklet, felveszek még egy sötét kardigánt és ennyi.

15/L

2015. aug. 27. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Mikor még tesiztem, akkor egy fekete cicanaciban, egy futócipőben, meg valami pólóban :D
2015. aug. 27. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:
nike futócipő, decathlonos leggings (csak ez nem látszik át), általában ez háromnegyedes, de télre hosszúm is van, a pólóim pedig olyanok, amiket már utcára nem vennék fel, de amúgy jó állapotban vannak
2015. aug. 27. 22:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Felso: a sulinknak van egyenpoloja,illetve van egy i❤london feliratu feher felsom,ezeket valtogatom

Nadrag: eddig egy hosszu melegitoben tesiztem,iden valtani szeretnek.hogy mire,meg fogalmam sincs

Cipo: sima kinais feher tornacipo,erre a celra megteszi

Illetve en mindig kontaktlencset viselek,egyebkent szemuveges vagyok.

15/l

2015. aug. 27. 22:58
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, mentek a zöld kezek! :)
2015. aug. 27. 23:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Fehér póló, melegítő, a felsőjét csak akkor veszem fel, ha kint vagyunk, vagy fázok (ami elég gyakran van). A cipő meg valami kínais sportcipő, tesiórára pont megfelel. 16/l
2015. aug. 28. 12:23
 17/22 anonim ***** válasza:

Póló: Fehér sulispóló (elvileg M-mes, de jó az XL-nek is...)

Gatya: Fekete/sötétkék cicagatya

Cipő: Eddig egy szebb napokat is látott Converse volt, de az már teljesen tönkrement, úgyhogy SOS kéne szereznem valami cipőt. :o

17/L

2015. aug. 28. 18:17
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2015. aug. 28. 19:07
 19/22 anonim ***** válasza:

-Bordó sulis póló (lógó, név) ami elég bő.. combközépig ér így meg szoktuk kötni oldalt..

- fekete 3/4es cicagatya

- bokazokni meg kínais "futócipő"

2015. aug. 29. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:

Tornacipő (fekete vagy fehér, mikor melyiket látom először a kínaiban)

Fekete rövidgatya

Fehér póló lenne a kötelező, de mi voltunk mindig a "legsportosabb osztály", és a címért járt póló, felirattal és a suli logójával. Megengedte a tesitanár, hogy a mi osztályunk ezeket hordja.

2015. aug. 30. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!