Tini lányok! Ti miben (cipő, ruha) tesiztek? 13/l
Fehérneműt nem cserélek, nincs külön tesiórára. Télen-nyáron testhezálló (de nem cica) rövidnadrágban vagyok, bár most szereztem egy biciklis nadrágot, nem tudom, milyen lesz benne tesizni. A pólóim fehér, nem túlságosan bő darabok, cipőm pedig valami nevenincs zöld sportcipő csoda. Ha 15 fok alá esik a hőmérséklet, felveszek még egy sötét kardigánt és ennyi.
15/L
Felso: a sulinknak van egyenpoloja,illetve van egy i❤london feliratu feher felsom,ezeket valtogatom
Nadrag: eddig egy hosszu melegitoben tesiztem,iden valtani szeretnek.hogy mire,meg fogalmam sincs
Cipo: sima kinais feher tornacipo,erre a celra megteszi
Illetve en mindig kontaktlencset viselek,egyebkent szemuveges vagyok.
15/l
Póló: Fehér sulispóló (elvileg M-mes, de jó az XL-nek is...)
Gatya: Fekete/sötétkék cicagatya
Cipő: Eddig egy szebb napokat is látott Converse volt, de az már teljesen tönkrement, úgyhogy SOS kéne szereznem valami cipőt. :o
17/L
-Bordó sulis póló (lógó, név) ami elég bő.. combközépig ér így meg szoktuk kötni oldalt..
- fekete 3/4es cicagatya
- bokazokni meg kínais "futócipő"
Tornacipő (fekete vagy fehér, mikor melyiket látom először a kínaiban)
Fekete rövidgatya
Fehér póló lenne a kötelező, de mi voltunk mindig a "legsportosabb osztály", és a címért járt póló, felirattal és a suli logójával. Megengedte a tesitanár, hogy a mi osztályunk ezeket hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!