Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányos anyukák! Megengednétek...

Lányos anyukák! Megengednétek 17 éves lányotoknak hogy a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 20:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nekem soha semmit nem engedtek meg, ahogy testvéremnek sem. Mivel ő az idősebb, így én bőven megtanultam az ő hibáiból, hogy otthon soha ne mondd meg hogy valójában hova mész és mit csinálsz. És ez a szülők hibája!!!!! Azóta jócskán eltelt pár év, és nem lettem ribanc, normális életet élek, de a szülők állandó nyomása alól úgy bújtam ki, hogy mára teljesen megromlott a kapcsolatunk.

Az pedig egy őskori téveszme, hogy csak ottalvásnál történik meg az ami a nap bármely szakaszában megtörténhet.

Én biztos nem leszek prűd, mint sajnos sok szülő. Mert ez nem féltés, hanem önzés, mivel nem engedi élni az életét. Jó, persze, ne 14-15 évesen csinálja, de ha mégis, akkor ne kelljen nyomozósdit játszanom, hogy tudjam mit csinál. Inkább megpróbálok vele felnőttként beszélni. Arra fogok törekedni, hogy a gyerekemnek ne kelljen állandóan hazudoznia, hogy jól érezhesse magát.

2010. márc. 19. 19:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is megengedheted neki, mert már nem kislány :) Tényleg jobb ha te is tudsz róla, hogy hol van mintha azt mondja, hogy a barátnőjénél alszik és közben mindketten tudjátok, hogy nem igaz. Nekem 15 évesen engedték meg először.. vagyis azt, hogy a barátom aludjon itt. anyum azt mondta, nyugodtabb ha itthon vagyunk és nem barátomnál.:D

17/L

2010. márc. 20. 18:57
 23/23 anonim ***** válasza:

14 évesen aludtam az akkori barátomnál... -.-'

Most már 17vagyok és minden hétvégén a barátomnál alszom :D Vagy ő nálunk :D

2010. ápr. 13. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!