Az attól is függ,hogy mióta vannak együtt.Ha tényleg szeretik egymást,és nem most jöttek össze pár napja/hete,akkor szerintem megengedheted.Sok szülő jön azzal,hogy "de mi van,ha lefekszik vele?",csakhogy nem csak este lehet szexelni.Lehet nappal is,lehet,hogy délután felmegy hozzá és megtörténik.
2010. márc. 11. 18:09
12/23 anonim válasza:
Én 15 évesen aludtam ott először a barátomnál.
Szerintem engedd meg,
17/L
2010. márc. 11. 23:36
13/23 anonim válasza:
simán
2010. márc. 12. 12:30
14/23 anonim válasza:
Szerintem ha már hónapok óta együtt vannak, akkor nyugodtan, de előbb a srác aludjon nálatok. Mond el a lányodnak, hogy először szeretnéd megismerni. Üljetek le közösen vacsorázni, pár kérdést is feltehetsz. Én mondjuk lány vagyok, de mindig nagyon jól esik, ha a párom szülei érdeklődnek felőlem, nem csak "átnéznek rajtam". Csak hogy mit tanul, vannak e céljai, miket szeret csinálni stb. Azért vigyázz hogy ne menjen át kellemetlenbe a társalgás (faggatásba). Utána nyugodtan engedd meg a lányodnak, hogy néha a barátjánál aludjon, de mond el nekik, hogy néha azért te is szeretnéd őket látni, örülnél neki ha ott is lennének párszor... Amitől ilyenkor a szülők tartanak, az valószínűleg már úgy is megtörtént... Ha magamból indulok ki, amikor én kértem meg először anyut hagy aludjon itt a barátom, akkor csak szerettünk volna már egy szintet lépni a kapcsolatunkban, amikor este egymás karjaiban aludhatunk el, és reggel a szerelmünk puszijára ébredhetünk, tehát az együtt alvás sok esetben nem a szexről szól, azt máskor is meg lehet oldani! :) 20/L
2010. márc. 14. 12:44
15/23 anonim válasza:
szerintem is engedd meg..
gondolj bele ha te lennél ebben a helyzetben és a te anyud nem engedne el.. nem hiszem, hogy hálás lennél érte.. :SS
2010. márc. 14. 20:07
16/23 anonim válasza:
szerintem.nyugodtan meg engedheted.de mond meg nekik h ne legyen gyerek!mint általába az összes anyuka ezt mondja a lányuknak!.(ezáltal közlöd vele h védekezzenek,de ugy h ez neki ne legyen gázos dolog!).am 17 évesen csak van már olyan értelmi szinten h tudja mi a helyes és mi nem!..ha megbízol a lányodban akkor engedd meg neki:)..és ő is máshogy fog utána hozzá állni a dologhoz.talán megis beszéli veled a dolgokat.h ha nem kérdezősködsz:)..
2010. márc. 16. 14:19
17/23 anonim válasza:
Az értelmi szintje vagy inkább felfogása nem engedi meg ,hogy a barátjánál aludjon.
Ha a felvilágosítása megfelelő volt akkor igen.
Ne hidd ,hogy nem próbálkoznak. ehez nagyon ismerned kell a barátját is.......
2010. márc. 16. 18:50
18/23 anonim válasza:
Egy éve járunk már a barátommal, és anyukám nekem még mindig nem engedi meg, hogy egymásnál aludjunk. Viszont kétnaponta jár el dolgozni, olyankor két éjszakát vagyok egyedül, és amikor hétvégére esik, a barátom mindig itt alszik. Még nem feküdtünk le egymással. Anyukám nem tudom, miért nem tudja felfogni, hogy nem vagyok már gyerek, sajnos...
2010. márc. 17. 16:37
19/23 anonim válasza:
Adj neki gumit!
2010. márc. 17. 17:40
20/23 anonim válasza:
bizony...17 év)) én megengedtem,mert akkor kitalált volna valamit,megtalálta volna a módját,hogy együtt legyenek
mindent el kell mondani a fogamzásgátlásról
szerintem ebben a korban még úgysem beszélhetünk
"komoly"kapcsolatról,ha tiltod...persze Ő megteszi úgyis
és ha bajba kerül,nem fogja megosztani veled...vagy már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!