Titeket mi motivál az iskolakezdésre, továbbtanulásra?
Engem, a sarki kisbolt.
Sikerült megtalálnom az egyetemet, ahol azt tanulhatom, amit szeretnék, már régóta. Motiválni pedig a sarki kisbolt. Nemrégiben voltam ott, és a látvány, az megmaradt bennem. Bejött a 66 éves idős bácsi, kb 30 éves melegítőben - ami nagyon koszos volt - érződött rajta az olcsó alkohol szaga. Járása görnyedt volt, és arca ápolatlan. Fogadást tett, a helyi csapatra kb 500 ft-ért, hogy hátha nyerek rajta 300 ft-ot és 800 Ft-ból veszek minőségi bort itt a kisboltban. És akkor fogadtam meg, hogy én tanulni fogok, mert nem akarok ilyen sorsra jutni, akinek hiányzik 3 foga, és durván mondva, egy lyukban él.
Nagyon kiábrándító látvány volt, hogy hova juthat az ember ha nem tanul...
Nekünk szerencsére nincs olyan rossz anyagi helyzetünk, mint ahogy írták páran. De tudom, hogy mindent amit el akarsz érni az életben azért küzdeni kell. És én jó életet akarok, családfenntartó akarok lenni, aki el tudja tartani a gyerekeit, nem kell nélkülözni különösképpen semmit, azt akarom, hogy a leendő gyermekeim jó és egészséges körülmények között nőljenek fel. Engem ez motivál.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!