Gyermekem 12 éves múlt még nem tartottam neki felvilágosítást ideje lenne?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor is szeretnèk tanácsokat. Mivel kezdjem? Miket mondjak el? Miről èrdemes tudnia? Mi az ami mèg ráèr?2015. aug. 25. 17:23
31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat :) lányról beszèltem olvasva sokaknak segítve ezzel :)
2015. aug. 26. 10:06
32/33 anonim válasza:
7 évesen adták a kezembe, akkor körülbelül annyit fogtam fel, hogy hogyan lesz a gyerek, meg hogy jézusom, szőrös leszek és izzadni fogok.
De ötödikben elvittek minket a suli nővéréhez, és alapszinten elmagyarázták. Aztán újraolvastam, és megvilágosultam.
A szüzesség és szeretkezés kérdését meg rengeteg ifjúsági regény elolvasása után szépen letiztáztam magamban, és eldöntöttem, hogy hozzám bizony senki még pár évig.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!