Mondj el mindent, már így is elkéstél. Az elejétől a végéig.
2015. aug. 25. 17:40
12/33 anonim válasza:
Szégyent hozol a kérdéseddel az anyákra. Kik nem szülnek!?
2015. aug. 25. 17:41
13/33 anonim válasza:
Szerintem csak annyit mondj, hogy ha bármi kérdése van a témában, akkor forduljon hozzád. Nekem is ennyit mondtak, már akkor rég tudtam mindent, talán egy valamit kérdeztem meg.
2015. aug. 25. 17:45
14/33 anonim válasza:
Valószínűleg sok mindent tud, de nem biztos, hogy úgy, ahogy kellene. Ha valaki szerint a netes felugrós puncis reklámok alapján egy gyerek felvilágosítása a helyén van, annak sajnálni tudom a szexuális és érzelmi életét...
A technikai részével valószínűleg tisztában van, de az érzelmi oldalát neked kell elmondanod neki. A párkapcsolatokról, arról, minek mikor jön el az ideje, a biztonságról, a kockázatokról mesélnék én neki inkább. Az, hogy ki mit hova dug, már úgysem titok nyilván előtte, de a többiről nem nagyon fog hallani rajtad kívül megbízható információkat.
Sok sikert! :)
2015. aug. 25. 17:50
15/33 anonim válasza:
De basszus, akarsz tanácsot adni, de nem tudod, mit? Akkor minek? Miért nem akkor beszélsz, ha van mondanivalód? Miért itt kérdezed, hogy a saját gyerekednek mit kéne tudnia?
2015. aug. 25. 17:54
16/33 anonim válasza:
Hát őszintén szóval én mindig halál gáznak éreztem, mikor anya próbálkozott ilyennel, és eltereltem a témát.
2015. aug. 25. 17:55
17/33 anonim válasza:
Azt sem árultad el hogy egyáltalán fiúról vagy lányról van szó.
2015. aug. 25. 17:58
18/33 anonim válasza:
hú hát 12 évesen is ciki lett volna, de nekem 16 évesen gondolták úgy, hogy itt az ideje
hát pofám leszakadt
2015. aug. 25. 17:58
19/33 anonim válasza:
Nálam is 16 évesen próbálkoztak, de hát akkor már eső után köpönyeg volt.
Igen, itt az ideje. Valószínűleg tud ezt-azt, de rendet kell tenni a fejében. Ciki nem ciki, jobb ezen időben túllenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!