Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gyermekem 12 éves múlt még...

Gyermekem 12 éves múlt még nem tartottam neki felvilágosítást ideje lenne?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor is szeretnèk tanácsokat. Mivel kezdjem? Miket mondjak el? Miről èrdemes tudnia? Mi az ami mèg ráèr?

2015. aug. 25. 17:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Mondj el mindent, már így is elkéstél. Az elejétől a végéig.
2015. aug. 25. 17:40
 12/33 anonim válasza:
38%
Szégyent hozol a kérdéseddel az anyákra. Kik nem szülnek!?
2015. aug. 25. 17:41
 13/33 anonim válasza:
61%
Szerintem csak annyit mondj, hogy ha bármi kérdése van a témában, akkor forduljon hozzád. Nekem is ennyit mondtak, már akkor rég tudtam mindent, talán egy valamit kérdeztem meg.
2015. aug. 25. 17:45
 14/33 anonim ***** válasza:
92%

Valószínűleg sok mindent tud, de nem biztos, hogy úgy, ahogy kellene. Ha valaki szerint a netes felugrós puncis reklámok alapján egy gyerek felvilágosítása a helyén van, annak sajnálni tudom a szexuális és érzelmi életét...

A technikai részével valószínűleg tisztában van, de az érzelmi oldalát neked kell elmondanod neki. A párkapcsolatokról, arról, minek mikor jön el az ideje, a biztonságról, a kockázatokról mesélnék én neki inkább. Az, hogy ki mit hova dug, már úgysem titok nyilván előtte, de a többiről nem nagyon fog hallani rajtad kívül megbízható információkat.

Sok sikert! :)

2015. aug. 25. 17:50
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
De basszus, akarsz tanácsot adni, de nem tudod, mit? Akkor minek? Miért nem akkor beszélsz, ha van mondanivalód? Miért itt kérdezed, hogy a saját gyerekednek mit kéne tudnia?
2015. aug. 25. 17:54
 16/33 anonim ***** válasza:
60%
Hát őszintén szóval én mindig halál gáznak éreztem, mikor anya próbálkozott ilyennel, és eltereltem a témát.
2015. aug. 25. 17:55
 17/33 anonim ***** válasza:
86%
Azt sem árultad el hogy egyáltalán fiúról vagy lányról van szó.
2015. aug. 25. 17:58
 18/33 anonim ***** válasza:
93%

hú hát 12 évesen is ciki lett volna, de nekem 16 évesen gondolták úgy, hogy itt az ideje

hát pofám leszakadt

2015. aug. 25. 17:58
 19/33 anonim ***** válasza:
87%

Nálam is 16 évesen próbálkoztak, de hát akkor már eső után köpönyeg volt.

Igen, itt az ideje. Valószínűleg tud ezt-azt, de rendet kell tenni a fejében. Ciki nem ciki, jobb ezen időben túllenni.

2015. aug. 25. 18:39
 20/33 A kérdező kommentje:
Köszi az èrtelmes válaszokat.
2015. aug. 25. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!