Ti, hogy szereztek piát 18 alatt?
Előre leszögezem, nem vagyok alkoholista. Tudom kik a káros hatásai, de NÉHA belefér.
Sok osztálytársam már 11 évesen piált, én megmaradtak a magam csendességében. De most majd a napokban egy napig enyém lesz a ház és átszeretném hívni a legjobb haveromat ünnepelni. Mindketten megiszunk 1-2 sört és kész, nem a sargafoldig tervezzük.
De ahhoz ugye megkéne venni, de még életemben nem vettem soha alkoholt vagy cigit, mert ugye cigizni nem cigizek.
Kb 12-nek nézek ki, pedig 16 múltam.
Tudtok adni pár tippet? UI.: Mint írtam nem kérek olyan kommenteket, hogy "káros" "taknyos vagy" "alkoholista" stb.
Köszönöm!
10-es, köszönöm ez jó ötlet! :D
A másik kettő, gondolom ti is anyátokkal vetettétek meg 15-16-17 évesen az alkoholt.
Utolsó, itt nem tudom, hogy mennyire megy ez, azt tudom, hogy valahol kiadják, csak nem tudom pontosan hol.
De valahogy majd megoldom! Köszönöm a HASZNOS tanácsokat!
Kisboltokban tényleg általában kiadják, és az idegnyelves módszer is bevált.
Amúgy meg biztosan valami lazább szomszédod, idősebb haverod vagy akármilyen ismerősöd aki megveszi. Én is mindig azt csináltam, volt hogy előre vettem 1-2 üveg piét ha pl. ha kirándulni mentünk 16-17 évesen vagy cigit, ha éppen nagykorú haverral, barátnővel voltam.
Vagy egyszerűen menjetek el kocsmázni, biztosan a ti környéketeken is van néhány hely, ahol nem nagyon kérik el a személyit.
lehet hogy énis rossz helyen lakom,de ritkán kérték el,pedig 15éves korunk óta nyomtuk...és nem 2sört vettünk,hanem a 0.7-es vodkákat.ja amúgy Budapest 11kerben lakom :DDD
szóval szerintem nem para,a kulcsszó a kisbolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!