Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti, hogy szereztek piát 18 alatt?

Ti, hogy szereztek piát 18 alatt?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem vagyok alkoholista. Tudom kik a káros hatásai, de NÉHA belefér.

Sok osztálytársam már 11 évesen piált, én megmaradtak a magam csendességében. De most majd a napokban egy napig enyém lesz a ház és átszeretném hívni a legjobb haveromat ünnepelni. Mindketten megiszunk 1-2 sört és kész, nem a sargafoldig tervezzük.

De ahhoz ugye megkéne venni, de még életemben nem vettem soha alkoholt vagy cigit, mert ugye cigizni nem cigizek.

Kb 12-nek nézek ki, pedig 16 múltam.

Tudtok adni pár tippet? UI.: Mint írtam nem kérek olyan kommenteket, hogy "káros" "taknyos vagy" "alkoholista" stb.

Köszönöm!

2015. aug. 25. 12:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
19%
Gondoltam, hogy akkora arcod már nincs hogy anyáddal vetess :)
2015. aug. 25. 16:04
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vetetsz anyáddal piát?
2015. aug. 25. 17:37
 13/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak én lakom rossz helyen, de nálunk a piaszerzés sosem volt nehéz, pedig 14 éves korunk óta iszunk, és nem csak sört (én mondjuk pont csak azt nem). Nálunk ha valaki kinéz legalább 16-nak, akkor hipermarketekben is kiadják. Kisboltban meg aztán senkit sem érdekel, hogy hány éves vagy.
2015. aug. 25. 18:13
 14/23 A kérdező kommentje:

10-es, köszönöm ez jó ötlet! :D

A másik kettő, gondolom ti is anyátokkal vetettétek meg 15-16-17 évesen az alkoholt.

Utolsó, itt nem tudom, hogy mennyire megy ez, azt tudom, hogy valahol kiadják, csak nem tudom pontosan hol.

De valahogy majd megoldom! Köszönöm a HASZNOS tanácsokat!

2015. aug. 25. 18:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Kisboltokban tényleg általában kiadják, és az idegnyelves módszer is bevált.

Amúgy meg biztosan valami lazább szomszédod, idősebb haverod vagy akármilyen ismerősöd aki megveszi. Én is mindig azt csináltam, volt hogy előre vettem 1-2 üveg piét ha pl. ha kirándulni mentünk 16-17 évesen vagy cigit, ha éppen nagykorú haverral, barátnővel voltam.

Vagy egyszerűen menjetek el kocsmázni, biztosan a ti környéketeken is van néhány hely, ahol nem nagyon kérik el a személyit.

2015. aug. 25. 21:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Kisboltokban odaadják. Nekik mindegy csak fogyjon a termék.
2015. aug. 25. 21:28
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt ne mondd hogy édesanyád nem vesz neked egy sört 16 évesen.
2015. aug. 26. 10:39
 18/23 anonim válasza:
Ha az idősebb haverod csak pont aznap nem lesz otthon, akkor vetesd meg vele előre és rejtsd el. Ennyi. De amúgy nem tudom hogy van ez manapság, anno 16 évesen sosem akadt gondunk ilyenekből, hogy ne adtak volna ki piát, cigit... Pedig amúgy én már 30-hoz közelgek, pár éve még el is kérték néha a személyimet... :D Kisebb, eldugottabb boltokban próbálkozzatok be esetleg, meg csövibb kocsmákban.
2015. aug. 28. 02:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én lakom fura helyen de nálunk minden kocsmában kiadják.
2015. aug. 28. 12:41
 20/23 anonim ***** válasza:

lehet hogy énis rossz helyen lakom,de ritkán kérték el,pedig 15éves korunk óta nyomtuk...és nem 2sört vettünk,hanem a 0.7-es vodkákat.ja amúgy Budapest 11kerben lakom :DDD

szóval szerintem nem para,a kulcsszó a kisbolt.

2015. szept. 10. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!