Vannak még olyanok, akiknek a nyári szünet alatt teljesen megborul az alvási rendjük?
Figyelt kérdés
Rendszerint késő hajnal-kora reggel tudok csak elaludni és délután kelek fel.2015. júl. 23. 02:55
1/7 anonim válasza:
Kamaszkoromban ez nálam is minden nyáron így volt. Kb hajnal 4kor sikerült elaludni és délben keltem fel minden nap.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez önuralom kérdése. Ha rendszeresen mondjuk 7kor kelsz reggel, akkor is, ha nyár van, akkor nem borulsz be. Ha egyre tovább szórakozol a géppel éjjel, nem csoda, ha nem tudsz felkelni, csak délután.
3/7 anonim válasza:
Uhh, nekem borzasztóan.
A hét elején már reggel 8-9 környékén aludtam el, és délután fél 5 körül keltem.
Szerencsére tegnap kelnem kellett fél 6-kor (nem aludtam semennyit, hiába feküdtem le időben), és csak d.u 5 körül értem haza. Így rögtön lefeküdtem, és ma fél 8-kor keltem, teljesen magamtól. :) (meg fél 5-kor, de akkor sikerült visszaaludnom)
Most nem szeretnék visszaállni az előző "rendemre", mert az tényleg nagyon rossz szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nekem nem nagyon. Alapvetően nagyon keveset alszom (5-6 órát), és így nyáron sem sokkal többet szoktam (max. 7 órát), így az egész annyiban változott, hogy nem éjfél és egy között fekszem le, hanem kettő körül, és nem hatkor, hanem kilenckor kelek.
5/7 anonim válasza:
Nekem az a módszerem, hogy akármikor fekszem is le, mindig be van állítva az ébresztő a telefonomon 10:30-ra, és 10:40-re így simán feltudok kelni, és egy idő után megszokom, mert éjjel 2 fele már elálmosodom. Megszokás kérdése, kb 3-4 nap alatt bele lehet szokni :)
6/7 kecskefészek15 válasza:
Korábban hajnail három-négy körül, esetleg öt-hat körül feküdtem le, és dél körül ébredtem, de mostanában márcsak éjfél-hajnali egy körül fekszem le, és nyolc-kilenc óra körül ébredek.
7/7 anonim válasza:
Ennyire durván nem, annyiban változik csak, h éjfél- 1 óra körül fekszem le (de csak hétköznap, hétvégén később), és 9 körül kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!