Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy ilyen kicsi...

Normális, hogy ilyen kicsi vagyok?

Figyelt kérdés

155 cm magas vagyok, 45 kiló. A szüleim sem magasak. Apukám olyan 175 körül, az anyukám 170 körül. Nagyon el vagyok keseredve, hogy az osztályban mindenki magasabb nálam. :(

13/F

2010. márc. 10. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj a magasságod miatt.

Én mikor iskolás voltam akkor én voltam a legnagyobb, és állandóan utáltam.Általános 7dikbe voltam 173cenit.

Gimnázium második osztályába megismerkedtem a párommal ő akkor a vállamig ért.Tehát több mint egy fejjel volt kisebb.

Most a férjem, és gyermekem apja.:)

Kb két év alatt egymáshoz alakultunk.

Én most 168 centi vagyok és 27 éves.

Ő meg 175 centi és 30éves.

2010. márc. 13. 23:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 12 vagyok és 155... És majdnem én vagyok a legmagasabb az osztályban...
2010. ápr. 14. 13:07
 13/14 anonim válasza:

szia én 159cm vagyok, 16 éves, lány.(kicsigyerek.)

szerintem nem gáz. (a sulimban is van egy fiú , 17, 18 éves, minimum egy fejjel kisebb nálam...) ha van stílusod, kisugárzásod, akkor mindegy. különben simán lehetsz még 2 méteres pár év múlva. (jó, mondjuk furcsa lenne, de lehet. biztos volt már rá példa..a vagy ha nem, akkor te lehetsz...) na mindegy, nekem is van olyan osztálytársam(fiú) aki nagyon megnőtt egy "pillanat" alatt, pedig nem nagyok a szülei. namindegy, sokat irtam. lényeg: szerintem nemgáz.

2010. máj. 7. 19:54
 14/14 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vok:) eltelt fél év és már 165 cm vagyok:D
2010. okt. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!