Mért veszekednek állandóan?
A megoldást nem tudom de azt igen,hogy mi is állandóan öltük egymást a tesómmal(fiú és 4 évvel idősebb).Aztán kb.14 voltam amikor egyszerűen elmúlt és még beszélgetni is elkezdtünk egymással:)
Ma már 29 vagyok és a legjobb tesók lettünk!VAN REMÉNY!!!!!
Elhiszem!Nekem 3 gyerek van,gondolom lejátszanak még pár meccset míg felnőnek:)
1.voltam
Én annak idején úgy beleharaptam az öcsém lábfejébe,hogy miután anyu levette a cipőt róla,benne volt a lábában a fognyomom.
Orrba rúgott úgy,hogy azonnal elöntött a vér,és állandóan vörös véraláfutásos volt a nyakunk a fojtogatástól.Anyu is nagyon sokat szenvedett miattunk,de most annál inkább szeretem...
23/L
nincsen velük semmi baj :D a fiú-lány tesóknál ez nagyon gyakori jelenség... nekem egy 4 és fél évvel fiatalabb kisöcsém van, akit kamaszkoromban meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben...
most 21 leszek, őcsém pedig 16... és kb 1 éve olyan jó viszonyban vagyunk, mint még sohasem és úgy érzem, minden nappal egyre jobban szeretjük egymást...egyre több programot szervezünkközösen, egyre többet beszélgetünk, szóval 180 fokot fordult a kapcsolatunk... szerintem ez ahhoz köthető, hogy már mindketten érettebbek vagyunk, ő is közelebb áll a felnőtt korhoz, mint a gyerekhez...szóval ne aggódj, amint megérnek, imádni fogják egymást :)
Szóval akkor nincs más dolgom mint várni...:)
Köszi a válaszokat!
Szia!
Természetes reakció. Nekem 2 évvel fiatalabb öcsém van. Egyszerűen majd megfolytottuk egymást, szó szerint. Anya folyton üvöltött velünk, akkor meg ment a "mert a te hibád"... Egyszer verekedtünk a tesómmal, és én nekilöktem az üvegajtónak, ami össze-vissza vágta minden szabad bőfelületét. Akkor nagyon megijedtem, és azóta mindig őt cipelem magammal, ha vásárolni megyek, pedig nagyon utálja. Azóta ő a legjobb tesó, és mindent egymással beszélünk meg. De biztosan közrejátszik a sok év is, és az, hogy kire számitson az ember, ha nem a tesójára? Tehát ne aggódj, el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!