Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14-17 évesek! Köszönés téma?

14-17 évesek! Köszönés téma?

Figyelt kérdés

Ha látjátok,hogy pl. egy fiatal csaj ül(30 alatt) a pénztárban/eladó,akkor hogyan köszöntök neki? Szia vagy Jónapot?? köszi vagy köszönöm??

Én most voltam telefont venni,és egy tök aranyos,25-26 körül lányhoz kerültem,akivel gondolkodás nélkül úgy beszéltem,mintha a barátnőm lenne. Így utólag viszont rosszul érzem magam,hogy illetlenség volt. :(

Kérlek titeket kort és nemet is írjatok! Köszönöm :)

15/L

2015. aug. 19. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Az idegeneket (pl. a pénztárosokat) mindig magázom, akárhány évesnek is nézem őket. Csak azt tegezem le, aki maga kéri, hogy tegyem. Nekem valahogy mindig is kényelmesebb volt tartani a távolságot, túl közvetlennek érezném magam, ha csak úgy letegeznék valakit. Persze nem mondom, hogy én csinálom jól, meg nincs is bajom azzal, ha más másképp viselkedik, de részemről ez az őszinte válasz a kérdésedre.

17/L

2015. aug. 22. 01:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a köszönéssel úgy vagyok, hogy ha huszonévesről van szó, akkor helló

Mondjuk boltban, meg ilyen helyeken inkább jó napottal köszönök meg magázok, akárhány évesről is van szó, de ha pl. az utcán beszélnék egy fiatalabb felnőttel akkor ott simán tegezném...

akkor vagyok bajban mikor valamelyik osztálytársam anyukájáról van szó, ott a jó napot túl hivatalos, a csókolomhoz már öreg vagyok, szia meg helló azér meg már mégse, elvégre nem a barinőm :D

2015. okt. 5. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!