Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Autóvezetés. Ti mit tennétek...

Autóvezetés. Ti mit tennétek a a helyemben?

Figyelt kérdés

Nyáron nekiálltam vezetni, lassan már a 30. óránál vagyok, viszont még mindig úgy vezetek, mintha az 5. órán lennék. Az irányjelző szinte az esetek 50%-ában elmarad, az egyirányú utakat sosem veszem észre, a kuplungot is nehezen kezelem és még sorolhatnám. Egyszóval nagyon nem megy. Azon gondolkoztam, hogy szólok otthon, hogy inkább nem folytatnám, mert ki tudja mennyi óra kéne még, és a 30. óra után drágább. Nem örülnének neki, mivel a szüleim fizetik, de talán megértik. Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás? Az olyan válaszok, mint pl. a figyelj oda és társaival nem leszek előrébb. Tényleg nem megy :/

17/F

2015. aug. 18. 12:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nekem anno azt mondta az oktatóm, hogy mindenki le tud vizsgázni, csak van aki 30 meg van aki 70 óra után. Én már úgy mentem oda, hogy tudtam vezetni. 16 évesen tatám kivitt a határba és ott a földutakon meg a kutyasejárott természetvédelmi utakon megtanított vezetni. Neked is ezt kéne csinálnod. Megkérsz valakit a családban, hogy menjen ki veled néha gyakorolni pár órát. Városban persze más vezetni és jobban is kell figyelni, de ha a kocsit már magabiztosabban kezeled, akkor könnyebb lesz a forgalomra, táblákra, lámpákra, stb figyelni. Ezt csak úgy lehet megtanulni, ha folyamatosan csinálod. Nem lehet az a baj, hogy hosszú a kihagyás egy-egy óra között?
2015. aug. 20. 02:37
 22/25 A kérdező kommentje:
Hetente kétszer járok, szóval nem hinném.
2015. aug. 21. 08:22
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást és a válaszokat, tényleg hülyeség lett volna abbahagyni. Tegnap sikeresen levizsgáztam, igaz 40 óra kellett, de elsőre! :)
2015. okt. 17. 07:31
 24/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Vezess minél többet, amikor csak tudsz, hogy rutinos legyél, viszont sose bízd el magad, hogy már milyen jól megy...

2015. okt. 17. 07:44
 25/25 anonim ***** válasza:

Az nem is sok, nekem 50 kellett. :)

Balesetmentes vezetést.

2015. okt. 17. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!