Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek el?

Miért nem engednek el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szinte már az agybaj kerülget. Ugye itt lesz hamarosan a strand fesztivál, anyumtol a nyár elején kértem engedélyt hogy mehessek, jó meg is adta. ám pár hete kijelentette hogy mégsem mehetek el. 1 napra mentem volna ráadásul rokonokkal. Nem értem miért tette ezt velem, nem iszom, nem járok el bulizni mindössze egy nyomorult koncertre szerettem volna elmenni. teljesen össze vagyok törve.... Nagyon szeretnék menni 17/L

2015. aug. 17. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

Ez van.

18/f

2015. aug. 17. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Féltenek. Én is félteném a lányomat! A piádba nehogy beleöntsenek vmit, vagy hogy rávegyenek olyanra ami nem helyes, hogy verekedésbe kerülj stb.... Egy szülő imádja a gyerekét és sokszor nem is gondol arra, hogy túlaggódja a dolgokat. (Mert nem túlaggódásnak érzi)
2015. aug. 17. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Pont az ilyen felfogasu szulok lesznek fakepnel hagyva amint a gyerek betolti a 18at, kerdezonk eseteben egy ev mulva. Miert kell s*gget csinalni a szajabol? Rokonokkal menne szegeny, mikor szorakozzon ha nem fiatalon, nyaron? Sajnallak! Jovore mar nem kell az engedelyet kerned.
2015. aug. 17. 21:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam én is hogy jövőre, sőt jövő hónapban már 18 leszek. de nem hiszem hogy ez a banda jövőre is lesz
2015. aug. 17. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg hogy megtiltja, menj csak el nyugodtan
2015. aug. 18. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
És az első miért lett lepontozva? :D
2015. aug. 18. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!