Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális? 18/L

Szerintetek ez normális? 18/L

Figyelt kérdés

Idén érettségiztem, fel is vettek, de a szüleim elég szigorúak.

Bulizni nagyon ritkán mehetek, amúgy éjfélre haza kell érnem mindig, reggel meg 7-8 körül keltenek, nem szexelhetek, nem aludhatok a barátomnál, ő se itt, nem vehetek fel túl rövid ruhát/nadrágot mert ha azt veszek fel kiabálni kezdenek hogy öltözzek át..

2015. aug. 7. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

El kell dönteni, hogy fel akarsz-e nőni, vagy sem.

Ha igen, akkor ideje konfrontálódni, nemet mondani, és ha kiabálnak, akkor elengedni a füled mellett. Éled az életed, ahogy akarod.

Ha nem akarsz felnőni, akkor fogadj szót, feküdj le időben, húzz hosszú nadrágot negyven fokban és szakíts a barátoddal (hogy találhasson egy nőt, aki hajlandó elszakadni a szüleitől)!

N32

2015. aug. 7. 10:33
 2/5 anonim válasza:
100%
Bullshit aki akar szexelni az tud nem csak akkor lehet amikor már le ment a nap.
2015. aug. 7. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Be szabályoznak, mert hagyod. 18 éves vagy. Jogilag nagykorú, ami azt jelenti, hogy azt csinálsz saját felelősségre, amit akarsz. Az mar más tészta, hogy az ő pénzünkből esetleg. Meg hogy náluk laksz. De ezen is lehet segíteni. Munka egyetem mellett és albérlet. Ha a kényelem megéri, akkor maradj, de ez nem lesz jobb.
2015. aug. 7. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:

először is állj ki magadért. és tényleg tegyél valamit a kapcsolatod ügyében, mert biztosan nem fogja évekig tűrni a fiú, ha ő már felnőtt kapcsolatot szeretne.

és most nem a szexről beszélek.

hanem hogy ne szabjanak meg ennyi mindent.azt veszel fel amit akarsz. én ezt a csatát már általánosban levívtam. nyilván nem prostinak öltözök, de nem fogok azért garbóban járni mert anyáéknak nem tetszik..felnőtt vagy jogilag.az egyetem következő lépcsőfok

2015. aug. 9. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:

A szüleid féltenek. Később még hálás leszel.

Aki meg azt tanácsolja, hogy hagyd őket figyelmen kívül, mert nagykorú vagy, az még soha nem élte át, milyen az a szülő-gyerek kapcsolat ami az ember szüleinek haláláig megmarad jónak. Nyilván bedugta az őseit valami roggyant öregek otthonába, ha már a terhére voltak a nagy szabadságában és önmegvalósításában. Nem hiszem, hogy az ő példájukat kellene követned.

A szüleid kicsivel több élettapasztalattal rendelkeznek mint te, és jobban tudják milyen aljas tud lenni a világ, milyen veszélyek lesnek rád. Ha majd bedrogoznak egy szórakozóhelyen, mert nem figyeltél, vagy terhes maradsz, vagy valami rosszabb, lehet hogy rájössz. - Ne így legyen!

2015. aug. 29. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!