Szerintetek ez normális? 18/L
Idén érettségiztem, fel is vettek, de a szüleim elég szigorúak.
Bulizni nagyon ritkán mehetek, amúgy éjfélre haza kell érnem mindig, reggel meg 7-8 körül keltenek, nem szexelhetek, nem aludhatok a barátomnál, ő se itt, nem vehetek fel túl rövid ruhát/nadrágot mert ha azt veszek fel kiabálni kezdenek hogy öltözzek át..
El kell dönteni, hogy fel akarsz-e nőni, vagy sem.
Ha igen, akkor ideje konfrontálódni, nemet mondani, és ha kiabálnak, akkor elengedni a füled mellett. Éled az életed, ahogy akarod.
Ha nem akarsz felnőni, akkor fogadj szót, feküdj le időben, húzz hosszú nadrágot negyven fokban és szakíts a barátoddal (hogy találhasson egy nőt, aki hajlandó elszakadni a szüleitől)!
N32
először is állj ki magadért. és tényleg tegyél valamit a kapcsolatod ügyében, mert biztosan nem fogja évekig tűrni a fiú, ha ő már felnőtt kapcsolatot szeretne.
és most nem a szexről beszélek.
hanem hogy ne szabjanak meg ennyi mindent.azt veszel fel amit akarsz. én ezt a csatát már általánosban levívtam. nyilván nem prostinak öltözök, de nem fogok azért garbóban járni mert anyáéknak nem tetszik..felnőtt vagy jogilag.az egyetem következő lépcsőfok
A szüleid féltenek. Később még hálás leszel.
Aki meg azt tanácsolja, hogy hagyd őket figyelmen kívül, mert nagykorú vagy, az még soha nem élte át, milyen az a szülő-gyerek kapcsolat ami az ember szüleinek haláláig megmarad jónak. Nyilván bedugta az őseit valami roggyant öregek otthonába, ha már a terhére voltak a nagy szabadságában és önmegvalósításában. Nem hiszem, hogy az ő példájukat kellene követned.
A szüleid kicsivel több élettapasztalattal rendelkeznek mint te, és jobban tudják milyen aljas tud lenni a világ, milyen veszélyek lesnek rád. Ha majd bedrogoznak egy szórakozóhelyen, mert nem figyeltél, vagy terhes maradsz, vagy valami rosszabb, lehet hogy rájössz. - Ne így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!