Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá anyát hogy...

Hogy vegyem rá anyát hogy irasson át másik suliba?

Figyelt kérdés

az osztályban nincsenek barátnőim,egyedül vagyok.. iskolát szeretnék váltani de nem engedi.. mit tegyek?:/

13/l

2015. aug. 3. 10:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze, 8, rendkívül életszerű, hogy mindenkinek Porscheja volt
2015. aug. 3. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem. Volt BMW, Merci, és csomó olyan kocsi, amiről mi még álmodni se mertünk. Ezt akartam hangsúlyozni, bocsi, hogy nem írtam részleteket.

2015. aug. 3. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze. 
2015. aug. 3. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves akadékoskodó 68%-os!

Nyilván nem a gyerekeknek volt ilyen kocsija, hanem a szülőknek. -.-'

2015. aug. 4. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves okos 86%,

Mégis mekkora a valószínűsége szerinted annak, hogy egy minimum 20 fős osztaly közösség 19 tagja mind Igen magas eletszinvonalon el, csak az az egyszer gyermek él atlagosan? Szerintem konkrétan 0.

Persze egyszerűbb másra fogni, hogy miért nem sikerült beilleszkedni, akkor nem kell magát hibáztatni erte

2015. aug. 4. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem kell elhinned nekem, nyugodtan gondold azt, hogy hazudok és nem akarom vállalni a felelősséget. Magániskola volt, mi a tandíjat pont hogy ki tudtuk fizetni, akik odajártak, azoknak pedig ez nem esett nehezükre. De minek is vitatkozom veled? Hiszen ismersz, mindent tudsz rólam, jobban, mint én.
2015. aug. 4. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!