Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy aynám...

Mit csináljak hogy aynám visza irasson a másik iskolába? (többi lent) (általános iskola)

Figyelt kérdés
én tavaly 7-év vgéné kaptam egy beírást egy igazgatóit és anyám átiratott egy másik iskolába ahol nagyon de nagyon lassan haladunk! és azt mondta hogy év végén vissza mehetek de nem mehetem vissa ésmost azt mondta ha fél év végére meglesz a 4-esem akkor vissza mehetek! de nem tudok 4-es szerezni és ebben az iskolában nagyon rosszúl érzem magam és nagyon lassan haladunk és én nagyon de nagyon hiányolom az osztály társaimat és ahol lakok ott nincs semmi! egyedül vagyok! mit tehetnék? előre is köszi a válaszokat!
2014. jan. 17. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Na, ide figyelj. Ott bukik meg a dolog, hogy ha "nagyon lassan haladtok", akkor ezek szerint te unatkozol az órákon, nem fejlődsz, nem haladsz előre semmit. Magyarul nem tanultok olyasmit, amit te ne tudnál követni, vagy már ne tudnál eleve. Akkor áruld már el nekem, hogyhogy nem tudsz összekaparni egy NÉGYEST ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN? Ha a lassan haladó helyen ilyen gyengén teljesítesz, teljesen érthető, hogy anyukád nem enged vissza a másikba.

A másik fele a dolognak pedig az, hogy az sem biztos, visszavesznek. Gyakran van olyan "közös megegyezés" igazgató és szülő között, hogy nincs balhé, ha keres egy másik iskolát a gyerkőcnek. Lehet, hogy nálatok is ez volt, anyukád pedig csak motiválni szeretett volna téged az ígéretével - ami valljuk be, sikertelen volt, ugyanis semmiféle konkrét jelét nem mutatod annak, hogy szeretnél visszamenni, csak a hisztit.

2014. jan. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!