Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Klebelsberg Intézményfenntar...

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ megyénként felügyel?

Figyelt kérdés

Ha pl. állást vállalnék egy tatabányai iskolában, arról a jelenlegi, Pest-megyei iskolám (ahol van a jelenlegi állásom)tudomást szerezhet-e?

Mert arról furamód tudomást szerzett, hogy szintén Pest megyében, egy másik iskolában állást kerestem (ami jobb anyagiakkal kecsegtetett), és nekem szegezte a jelenlegi iskolám a kérdést, hogy akkor most megyek vagy maradok, még mielőtt a másik iskola reagálhatott volna.

Van egy olyan érzésem, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól tudták meg az információt, hogy egy másik iskolában is próbálkozom, ami szerintem nem bűn, de most elég hülye helyzetbe kerültem.

Szóval konkrétan a kérdésem az, hogy ha jelenleg egy iskolában dolgozom, de egy másik iskolába jelentkezem ugyanolyan típusú állásra, akkor a Klebelsbergesek egyből leadják a drótot a jelenlegi iskolámnak, hogy tudnak-e erről? Vagy hogy működik ez?

És ami még fontosabb, hogy ha más megyében lévő iskolába is jelentkeztem, arról szintén beszámolnak jelenlegi iskolámban?

#állás #munka #iskola #jelentkezés #rivalizálás #másik megye #Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
2013. aug. 24. 07:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!