Mit szólnátok ha 15 éves lányotok nevet szeretne változtatni?
Figyelt kérdés
Pár éve már gondolkoztam a névváltoztatáson, de mostmár nagyon szeretném. Több probléma is van a nevemmel:
-2 keresztnevem van ezért hosszú, aláírásoknál sem a legjobb
-többször visszakérdezik, mert annyira ritka
-többször elírják
-c.gányos, amit anya is belátott
A vezetéknevemet meghagynám, az 1.keresztnevemet elhagynám, a 2.keresztnevemet is megváltoztatnám de azt lehet becézni úgy ahogyan most hívnak. Teljesen eltudnám képzelni hogy ezzel a névvel éljek. Szülők, ti mit szólnátok? A másik gond hogy kéne apa aláírása is, de őt sosem láttam. Bár ha 18 éves leszek 100% hogy megváltoztatom
2015. aug. 1. 22:09
13/16 anonim válasza:
Attól, hogy sosem látta az apját, még kellhet az aláírása. Én sem láttam még az enyémet, mégsem változtathatom meg a nevemet az aláírása és beleegyezése nélkül, csak majd ha betöltöm a 18-at. 17L
14/16 anonim válasza:
Igen, szerintem is megint Angelina írt. Mi lesz belőled? Angéla? :)
15/16 A kérdező kommentje:
Igen Angelinának hívnak de azt a nevemet elhagyom és ott lesz a másik keresztnevem, ami benne van az első tíz leggyakoribb névbe így nem fogják elírni, nem fogják folyamatosan visszakérdezni stb.
2015. aug. 3. 11:18
16/16 anonim válasza:
Az Angelina nem is vészes.. öcsém rosszabbul járt a Benett Kevin névvel. Mindehhez egy hagyományos, teljesen magyar vezetéknév.( Mi is magyarok vagyunk).Szegény könyörög hogy legalább a Benettet megváltoztathassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!