Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól simnkelje...

Hány éves kortól simnkelje magát a gyerek?

Figyelt kérdés
Lányom szeretne sminkelnk, és nem tudom hogy megengedjem e neki? (Persze elöször csak puder meg bb krem meg ilyenek egyszeru dolgok)

2015. júl. 31. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 13éves koromban kezdtem el néha szempillaspirált és szemceruzát használni, most 15 vagyok. Én még mindig nem sminkelem rendesen magam minden nap csak korrektort rakok a szemem alá. Ha pattanásos a bőröd, akkor használhatsz korrektort vagy bb krémet, szempillaspirált alkalmanként esetleg szemceruzát de ennél több szerintem felesleges:)
2015. aug. 1. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetőleg minél később, de akkor is minőségi, természetes alapú kozmetikumokat használjon, hogy a kemikáliák ne rongálják a bőrét.
2015. aug. 1. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a púder nem tesz jót a bőrének.

Én 12-13 éves kortól szempillasprilál, esetleg korrektor ha pattanásra vagy hasonlóra kell

14-15 évesen szemhélytus, természetes színű (barnás pl) szemhéjpúder, szájfény

De én engedném hogy már korábban gyakorolja otthon hogy mire suliba is hordhatja már menjen neki és ne kelljen szégyenkezni ha nem tudja jól megcsinálni.

2015. aug. 2. 01:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem igazán örülnék, ha a kamasz gyerekem a pattanásos, zsíros bőrére még kencéket kenne. Igen, tudom hogy csúnya a pattanás, és utálja az ember úgy mutogatni magát, én is voltam kamasz és nekem is ronda volt a bőröm. Viszont ha mindig elfedi valamivel, soha nem fog kitisztulni a bőre. Én inkább rábeszélném kozmetikusra, és tisztító termékekre (tonik, bőrradír), ne elfedni akarja a problémát, hanem megoldani.

Szempillaspirál, szemceruza, szájfény felőlem mehetne olyan 14 éves kortól, persze nem pl vastag fekete szemceruza suliba, hanem alkalomhoz illően. Én is akkoriban kezdtem kísérletezni ilyenekkel, pl barna szemceruza ballagásra, stb.

2015. aug. 2. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja igen, ez jó amit írt előttem valaki, otthon sokkal előbb engedném, hogy megtanulja használni a sminkcuccokat, mire "élesben" is ki szeretné festeni magát.
2015. aug. 2. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én időnként megborotválkozom. Jövőre leszek 40.
2015. aug. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!