Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyibe kerul havonta egy...

Mennyibe kerul havonta egy 12-14 eves "gyerek"?

Figyelt kérdés

Mennyi a minimalis ktg,iskola,ruhak,kaja stb?

Es mennyibe kerul jobb szinvonalon,kulonorak?neha nyaralas,egy ket jobb ruha stb...

Kicsit furan sikerult fogalmaznom,de remelem ertheto...

2015. júl. 29. 07:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

18

Ugyan nem pofátlanság, de nem is a minimum szint. Internetezni lehet a konyvtarbol, mobil pedig szintén csak extra, nem letfontossagu. Millióan felnőttek mobil, sőt, vezetékes telefon nélkül is. Nyilván jó ha van, de valóban nem tartozik bele a minimumba

2015. júl. 30. 06:12
 22/32 anonim ***** válasza:

68% már eddig is az jött le, hogy egy világi tahó vagy, de most aztán végképp

változott a világ, ma ha nincs interneted azt jelenti, mintha 30 éve mondjuk nem használhattad volna a könyvtárat, és old meg, mert a középkorban sem volt mindenhol könyvtár...

2015. júl. 30. 10:23
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 20-as, látszik, hogy te is az a követelőzős tini vagyok.

1. Nektek nem jó egy mezei telefon, pedig anyád azon is elérne. Nektek hiper szuper okostelefon kell, legjobb, ha iphonnal kezdődik a neve. Pedig elérnek a szüleid a sima mobilon is. Ja, naná, hogy előfizetéses kell, mert olcsóbb a hiper-szuper okostelefon, nem jó a feltöltőkártyás, arra mindig pénzt kell kérni, a számlásat meg fizetik a szülők, különben bukta van a telefontársaságnál.

2. internet. Miért nem jó a 100 ezer Ft-os notebook tanulni, internetezéshez és tanuláshoz tökéletes. Ja, hogy azon nem megy a spéci játék, csak a 200 ezresen. Ja, az is kell biztos a tanuláshoz, ugye?

2015. júl. 30. 11:52
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

23-as vagyok még. Kérdező, ezek nem a minimum dolgok, de egy mai tizenéves követeli a szüleitől. Internet kell, ám valóban lehet a könyvárban is netezni és tanulni, még csend is van. Amúgy tanuláshoz a netbook is jó, ha tudjátok kedves tizenévesek, hogy mi is az.

Nem a telefonnal és a nettel van a baj, hanem hogy követelik hozzá a csúcsszuper készülékeket is, a kisebb teljesítményűek nem jók. Na, ez itt a gond, hogy a tévében reklámozott telcsik a jók nekik csak, sima telefon már nem, pedig a szüleid arról is felhívhatod. Persze tisztelet a kivétel, normális tizenéveseknek.

2015. júl. 30. 11:57
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Ja és 18-as. Szerinted én a 90-es években hogy tartottam a kapcsolatot a barátaimmal?

Bár, tudom, te Facebook nélkül meghalnál, elvonási tüneteid lennének, gondolom kötelező olvasmány helyett is ott művelődsz:)

2015. júl. 30. 11:59
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 20-as, látszik, hogy te is az a követelőzős tini vagyok.

1. Nektek nem jó egy mezei telefon, pedig anyád azon is elérne. Nektek hiper szuper okostelefon kell, legjobb, ha iphonnal kezdődik a neve. Pedig elérnek a szüleid a sima mobilon is. Ja, naná, hogy előfizetéses kell, mert olcsóbb a hiper-szuper okostelefon, nem jó a feltöltőkártyás, arra mindig pénzt kell kérni, a számlásat meg fizetik a szülők, különben bukta van a telefontársaságnál.

2. internet. Miért nem jó a 100 ezer Ft-os notebook tanulni, internetezéshez és tanuláshoz tökéletes. Ja, hogy azon nem megy a spéci játék, csak a 200 ezresen. Ja, az is kell biztos a tanuláshoz, ugye?

23-as. Két dologra használom a telefonom, telefonálni és zenét hallgatni, ha nem ment volna tönkre a régi telefonom máig azt használnám, kb erre a 2 dologra volt képes, a következő 2 telefonom apám/nagypapám régi telója volt, a legutóbbit pedig ballagásra kapott pénzből vettem, teljes 60 ezerért (mi a francnak nekem iphone ha negyed annyiért kapható telefon is tudja ugyanazt?) és többet tud mint amire szükségem van. Az előfizetésessel erősen melléfogtál mert feltöltőkártyát használok, abból is elég 2-3 hónapra egy 5000 forintos, mobilnetem sincs és nem is hiányzik. Úgy beszélsz mintha mindent tudnál rólam pedig a dolgok 80%-a amit rólam állítasz alaptalan hülyeség.

De ha már a számítógépembe is bele akarsz kötni, Apám számítógép szerelőként dolgozik és az ügyfelektől megmaradt darabokból /használtan vett alkatrészekből rakta össze/bővíti, az elmúlt 2 évben az egyetlen dolog amiért fizetni kellett bele egy 16 ezres vinyó volt mert a régi tönkrement. Monitorból is az ő régi darabját kaptam, a többi perifériát meg saját pénzből intézem de gondolom a te fejedben még mindig az a kép él hogy én évente az legújabb többszázezres macbook miatt hisztizek.

Valószínűleg elég illetlen hangvételűre sikeredett ez a komment de nézz magadba és kérdezd meg magadtól. A tiéd talán nem?

2015. júl. 30. 12:15
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk idézd már, be hogy konkrétan hol írtam, csak rólad. Én azt írtam, hogy ti tinik, ha ez mind te vagy, akkor szar neked. Ugyanakkor, odaírtam, hogy tisztelet a normális tinédzsereknek, ha te nem érzed, hogy közéjük tartozol, akkor az a te bajod.

Ugyanakkor, ha apád szg. szerelő vagy mi, akkor miért kellett neked valahol máshol venni winchestert? Na, mindegy. De, mivel a 2. hozzászólásomat lepontoztátok, ezek szerint a minimum költségbe a telefon és az internet nem tartozik bele, tehát nem is értem, akkor miért háborodsz fel? Hiszen, ugyanúgy, te is követeled, teljesen mindegy, hogy épp milyen gyártmány. Vagy már benne van a minimumba az internet és telefon? Mondjuk nem is az internetet emelném ki, mert az valóban nélkülözhetetlen a mai életben, inkább az internetezéshez használható eszközök követelése az, ami felháborító.

Ja, meg 80% nem igaz rád amit írtam, de akkor 20% igen. Már az is elgondolkodtató.

2015. júl. 30. 12:50
 28/32 anonim ***** válasza:
27. Elmondta honnan szokta beszerezni az alkatrészeket, elmentem a boltba és ott vettem ahol ő mondta. Mivel otthoni vállalkozás nem szokott tartalékot tartani, ha kell valami megveszi akkor. Ezt tényleg nem beszólásnak, ha annak tűnne, csak gondoltam ezt megválaszolom.
2015. júl. 30. 13:13
 29/32 anonim ***** válasza:

22!

Olyan buta vagy, hogy az már fáj. Faxt jársz te főiskolára. Szerintem meg a nyócátalánost se sikerült elvegezned. Próbálok a szintedre ereszkedni, de nem megy. Inkább ne szólj hozzám többet

2015. júl. 30. 19:36
 30/32 anonim ***** válasza:
pihenj 68%... ajd ha olyan tudományos pályafutásod lesz mint nekem majd megszólalhatsz
2015. júl. 31. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!