Mennyibe kerul havonta egy 12-14 eves "gyerek"?
Mennyi a minimalis ktg,iskola,ruhak,kaja stb?
Es mennyibe kerul jobb szinvonalon,kulonorak?neha nyaralas,egy ket jobb ruha stb...
Kicsit furan sikerult fogalmaznom,de remelem ertheto...
18
Ugyan nem pofátlanság, de nem is a minimum szint. Internetezni lehet a konyvtarbol, mobil pedig szintén csak extra, nem letfontossagu. Millióan felnőttek mobil, sőt, vezetékes telefon nélkül is. Nyilván jó ha van, de valóban nem tartozik bele a minimumba
68% már eddig is az jött le, hogy egy világi tahó vagy, de most aztán végképp
változott a világ, ma ha nincs interneted azt jelenti, mintha 30 éve mondjuk nem használhattad volna a könyvtárat, és old meg, mert a középkorban sem volt mindenhol könyvtár...
Kedves 20-as, látszik, hogy te is az a követelőzős tini vagyok.
1. Nektek nem jó egy mezei telefon, pedig anyád azon is elérne. Nektek hiper szuper okostelefon kell, legjobb, ha iphonnal kezdődik a neve. Pedig elérnek a szüleid a sima mobilon is. Ja, naná, hogy előfizetéses kell, mert olcsóbb a hiper-szuper okostelefon, nem jó a feltöltőkártyás, arra mindig pénzt kell kérni, a számlásat meg fizetik a szülők, különben bukta van a telefontársaságnál.
2. internet. Miért nem jó a 100 ezer Ft-os notebook tanulni, internetezéshez és tanuláshoz tökéletes. Ja, hogy azon nem megy a spéci játék, csak a 200 ezresen. Ja, az is kell biztos a tanuláshoz, ugye?
23-as vagyok még. Kérdező, ezek nem a minimum dolgok, de egy mai tizenéves követeli a szüleitől. Internet kell, ám valóban lehet a könyvárban is netezni és tanulni, még csend is van. Amúgy tanuláshoz a netbook is jó, ha tudjátok kedves tizenévesek, hogy mi is az.
Nem a telefonnal és a nettel van a baj, hanem hogy követelik hozzá a csúcsszuper készülékeket is, a kisebb teljesítményűek nem jók. Na, ez itt a gond, hogy a tévében reklámozott telcsik a jók nekik csak, sima telefon már nem, pedig a szüleid arról is felhívhatod. Persze tisztelet a kivétel, normális tizenéveseknek.
Ja és 18-as. Szerinted én a 90-es években hogy tartottam a kapcsolatot a barátaimmal?
Bár, tudom, te Facebook nélkül meghalnál, elvonási tüneteid lennének, gondolom kötelező olvasmány helyett is ott művelődsz:)
Kedves 20-as, látszik, hogy te is az a követelőzős tini vagyok.
1. Nektek nem jó egy mezei telefon, pedig anyád azon is elérne. Nektek hiper szuper okostelefon kell, legjobb, ha iphonnal kezdődik a neve. Pedig elérnek a szüleid a sima mobilon is. Ja, naná, hogy előfizetéses kell, mert olcsóbb a hiper-szuper okostelefon, nem jó a feltöltőkártyás, arra mindig pénzt kell kérni, a számlásat meg fizetik a szülők, különben bukta van a telefontársaságnál.
2. internet. Miért nem jó a 100 ezer Ft-os notebook tanulni, internetezéshez és tanuláshoz tökéletes. Ja, hogy azon nem megy a spéci játék, csak a 200 ezresen. Ja, az is kell biztos a tanuláshoz, ugye?
23-as. Két dologra használom a telefonom, telefonálni és zenét hallgatni, ha nem ment volna tönkre a régi telefonom máig azt használnám, kb erre a 2 dologra volt képes, a következő 2 telefonom apám/nagypapám régi telója volt, a legutóbbit pedig ballagásra kapott pénzből vettem, teljes 60 ezerért (mi a francnak nekem iphone ha negyed annyiért kapható telefon is tudja ugyanazt?) és többet tud mint amire szükségem van. Az előfizetésessel erősen melléfogtál mert feltöltőkártyát használok, abból is elég 2-3 hónapra egy 5000 forintos, mobilnetem sincs és nem is hiányzik. Úgy beszélsz mintha mindent tudnál rólam pedig a dolgok 80%-a amit rólam állítasz alaptalan hülyeség.
De ha már a számítógépembe is bele akarsz kötni, Apám számítógép szerelőként dolgozik és az ügyfelektől megmaradt darabokból /használtan vett alkatrészekből rakta össze/bővíti, az elmúlt 2 évben az egyetlen dolog amiért fizetni kellett bele egy 16 ezres vinyó volt mert a régi tönkrement. Monitorból is az ő régi darabját kaptam, a többi perifériát meg saját pénzből intézem de gondolom a te fejedben még mindig az a kép él hogy én évente az legújabb többszázezres macbook miatt hisztizek.
Valószínűleg elég illetlen hangvételűre sikeredett ez a komment de nézz magadba és kérdezd meg magadtól. A tiéd talán nem?
Mondjuk idézd már, be hogy konkrétan hol írtam, csak rólad. Én azt írtam, hogy ti tinik, ha ez mind te vagy, akkor szar neked. Ugyanakkor, odaírtam, hogy tisztelet a normális tinédzsereknek, ha te nem érzed, hogy közéjük tartozol, akkor az a te bajod.
Ugyanakkor, ha apád szg. szerelő vagy mi, akkor miért kellett neked valahol máshol venni winchestert? Na, mindegy. De, mivel a 2. hozzászólásomat lepontoztátok, ezek szerint a minimum költségbe a telefon és az internet nem tartozik bele, tehát nem is értem, akkor miért háborodsz fel? Hiszen, ugyanúgy, te is követeled, teljesen mindegy, hogy épp milyen gyártmány. Vagy már benne van a minimumba az internet és telefon? Mondjuk nem is az internetet emelném ki, mert az valóban nélkülözhetetlen a mai életben, inkább az internetezéshez használható eszközök követelése az, ami felháborító.
Ja, meg 80% nem igaz rád amit írtam, de akkor 20% igen. Már az is elgondolkodtató.
22!
Olyan buta vagy, hogy az már fáj. Faxt jársz te főiskolára. Szerintem meg a nyócátalánost se sikerült elvegezned. Próbálok a szintedre ereszkedni, de nem megy. Inkább ne szólj hozzám többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!