En a minimumot írtam, te meg a nyomor szintet. A családi adokedvezmeny pedig 10e Ft egy gyerekre és nem jövedelem függő. Több gyereknél az, mert akkor magasabb fizetésnél több lesz, lévén azt lehet vissza igényelni, amit kifizetne az ember. Remélem csak kamuzol, hogy főiskolás vagy, mert ennyi ésszel sokra nem viszed
2015. júl. 29. 09:05
16/32 anonim válasza:
Akkor úgy látom, h én leszek az embered. A nagy 14 lesz idén, a kicsi most töltötte az 1. évét. Nos, kb mindkettőre 60 ezer körül költünk havonta, ha betegek, akkor többet. Semmit sem öröklünk senkitől, mindenből középárkategóriásat veszünk. A nagynál a különórák, havonta 1-1 mozi, kajálás a haverokkal, a kicsinél a játékok mindkettőnél pedig a havonta kinőtt ruhák. A fiam 6 hetente nő ki egy pár cipőt, jelenleg 43-as a lába, szóval felnőtt méret kell neki mindenből, az pedig jóval drágább, mint a gyerek. Ja, és azért kell félretenni egyetemi tanulmányokra is, tehát erre az összegre még jön és akkor még egyik sem volt beteg...
2015. júl. 29. 09:26
17/32 anonim válasza:
Szia!
Itt belinkelek egy cikket, ami eléggé részletesen foglalkozik a gyerekvállalás pénzügyi oldalával, és a blogon még ezen felül is több tipp van ezzel kapcsolatban. Nekem nagyon hasznosak voltak a kiszámoló blog tanácsai!
#2 telefon/internet? Ugye milyen pofátlan vagyok. Van bőr a képemen olyat "követelni" hogy pl a leckémhez/házidogákhoz infót találjak, barátokkal kapcsolatot tartsak, a telefonról már nem is beszélek, kinek képzelem magam hogy kéne egy eszköz amin a szüleim elérhetnek ha nem vagyok otthon? Hát rohadjak meg.
2015. júl. 29. 22:49
19/32 anonim válasza:
A telefon, internet nem a minimum szint. A kerdes pedig arra vonatkozott.
Semmi baj az igényeiddel de ha nincs rá akkor lejjebb kell adni sajnos.
2015. júl. 29. 23:43
20/32 anonim válasza:
A választ a 2-es válaszolónak szántam aki szerint "felháborító a mai tinédzserek követelése".
Természetesen tudom hogy valakinek ez sem adatik meg de nem értem miért pofátlanság ha valaki szeretne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!