Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti elengednétek a 16 éves...

Ti elengednétek a 16 éves lányotokat nyaralni 3 napra a barátaival?

Figyelt kérdés
Tiszán van egy nyaralónk, a gyerekek le szeretnének menni 3 napra. Menne a 16 éves lányom, a legjobb barátnője, és még 3 fiú barátjuk. Szülő nem tudja elkísérni őket, ezért megbeszélték, hogy a 20 éves unokabátyja elmegy velük. A barátnőjét 16 éve ismeri. Az egyik fiú (mondhatjuk a legjobb) barátja ovis kora óta, megbízható, jó gyerek. A másik két fiút 1. osztályos kora óta ismeri (10 éve), őket is szeretjük, gyakran vannak nálunk. Szülőkkel is jóban vagyok, de félek, hogy hülyeséget fognak csinálni. Isznak vagy valami erezd el a hajamba kezdenek. A többi szülő azt mondja, hogy szerintük jó móka lesz, had menjenek. Szerintetek mi legyen? Elengedjem a lányomat?

2015. júl. 26. 23:05
1 2 3
 21/22 banánherefőzelék ***** válasza:
100%
Jol tetted. Engem fiatalabb koromban tobbszor megoltek, amikor elmentem a haverokkal...
2015. aug. 4. 20:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Remélem volt annyi esze a lányodnak, hogy az apjára hallgatott és elment.
2015. aug. 4. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!