Ti elengednétek a 16 éves lányotokat nyaralni 3 napra a
barátaival?
Figyelt kérdés
Tiszán van egy nyaralónk, a gyerekek le szeretnének menni 3 napra. Menne a 16 éves lányom, a legjobb barátnője, és még 3 fiú barátjuk. Szülő nem tudja elkísérni őket, ezért megbeszélték, hogy a 20 éves unokabátyja elmegy velük. A barátnőjét 16 éve ismeri. Az egyik fiú (mondhatjuk a legjobb) barátja ovis kora óta, megbízható, jó gyerek. A másik két fiút 1. osztályos kora óta ismeri (10 éve), őket is szeretjük, gyakran vannak nálunk. Szülőkkel is jóban vagyok, de félek, hogy hülyeséget fognak csinálni. Isznak vagy valami erezd el a hajamba kezdenek. A többi szülő azt mondja, hogy szerintük jó móka lesz, had menjenek. Szerintetek mi legyen? Elengedjem a lányomat?
Ha most nem hagyod hogy élje az életét akkor később komoly gondjai lesznek.
2015. júl. 28. 15:02
12/22 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem nem engedem el.
A lányom egész nap sírt, hisztizett, kiabált, érveket sorolt, hogy mért kéne elengednem. A válaszom továbbra is nem volt, ezért felöltözött és elrohant itthonról, csak annyit mondott majd jön.
A férjem teljesen neki ad igazat. Így én lettem a szar szülő és rám haragszik a gyerek, mondván 'elrontottam a nyaralását'.
2015. júl. 28. 16:20
13/22 anonim válasza:
Jó nagy s_ggfej vagy. Remélem kamu kérdés és igazából nincsenek ilyen retardált emberek...
2015. júl. 28. 16:33
14/22 anonim válasza:
Retardált emberek mindig voltak és mindig lesznek. Kérdező a lányodnak és az apjának igaza van.
2015. júl. 28. 16:48
15/22 anonim válasza:
Lesznek itt még gondok...
2015. júl. 28. 17:21
16/22 anonim válasza:
Nem értem, mitől félted 16 évesen? Megerőszakolják, elrabolják, megölik? Gondolod ezt fényes nappal nem tehetik meg az utcán? Ugyan már...
Egyébként mi az, hogy TE nem engeded el? Nem a férjeddel ketten kellene meghoznotok ezt a döntést?
Ja meg miből gondolod, hogy ezek után nem megy el? :D
2015. júl. 28. 17:37
17/22 anonim válasza:
Áruld már el mitől félted?! Nagyon nehéz alkoholmérgezésig inni magadat, ne aggódj ezen. Én is elmentem 16 évesen 3 napra, igen, ittunk, de nem sokat, pedig nem is volt ott felnőtt. Mikor akarod elengedni? Ottalvós buliban is lehet piálni, vagy neki a pizsiparti is tilos? Ezzel kettő dolgot érsz el:a lehető legmesszebb fog továbbtanulni és amint betöltötte a 18-at és nem vitetheted haza rendőrrel mindent be akar majd pótolni meg még többet. Ezt akarod?
2015. júl. 28. 20:24
18/22 anonim válasza:
Nevetséges vagy. Feltetted itt ezt a kérdést, MINDENKI egytől-egyig azt mondta, hogy engedd el, a férjed is azt mondta, erre a saját hülye félelmeid (vagy nem tudom, mi vezérelt) miatt nem engeded el.
Gratulálok, hogy elrontottad a lányod nyaralását és elérted, hogy haragudjon rád, aztán majd gondolom csodálkozni fogsz, ha 18 évesen otthagy téged és elköltözik, mert nem akarja burokban leélni az életét.
Örülsz a sikerednek?
2015. júl. 28. 20:32
19/22 anonim válasza:
Remélem elment. Az apja meg ha azt mondja elengedi akkor ennyi erővel neked sincs semmi beleszólásod.
2015. júl. 29. 21:11
20/22 anonim válasza:
Nem szeretnélek megbántani de ekkora kretént még nem sokat hordott a föld a hátán. Remélem elment :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!