Ti hány évesen engednétek a lányotoknak hogy a barátnőjével elmenjen strandra (felnőtt nélkül)?
Figyelt kérdés
Nekem 15 évesen nem engedik (barátnőm is ennyi) megkérdeztem miért a válasz mert sok rossz ember van inkább menjünk fagyizni bár nem tudom az mivel jobb. Kiváncsi vagyok más szülő véleményére.2015. júl. 22. 20:16
11/17 anonim válasza:
8-9 évesen már rendszeresen kíséret nélkül jártam strandolni a barátnőimmel. Jelenleg 18 vagyok, és még élek. Soha semmi atrocitás nem ért sem a strandon, sem az úton.
12/17 anonim válasza:
én 13 évesen elengedtem.Jól tud úszni.A sok rossz ember sajnos az utcán is megtalálhat .Nem tudom miért a strandot gondolják fő veszélyforrásnak a szüleid.
13/17 anonim válasza:
Az idén engedtem először. 15 éves.
14/17 anonim válasza:
Végül is attól függ hogy hol falun 10 nagyobb városban 12-13
15/17 anonim válasza:
Először fürödni barátnőkkel 13 évesen engedtek el.
16/17 anonim válasza:
Engem elengedtek annak idején.
De nem tudom, mi volt az értelme.
A barátnőm bosszantóan csinos volt - nem engem bosszantott, hanem konkrétan nem tudtunk sehol sem pihenni, mindig volt valami esemény.
Aztán sok értelme, hogy évekkel később el kellett vetetnie egy nem kívánt terhességet.
Csak anynit mondok, hogy lehet, hgy egy-két kellemetlen beszólás azért hat a tudatalattira, és ez a vége.
17/17 anonim válasza:
ma 03:44
Biztos azért volt abortusza, emrt strandra mentetek.. Jesszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!