Szülők! Egy 14éves lányt meddig engednétek el egy fesztiválon?
Mindenkit lepontoz, aki azt mondja, semeddig. Ez értelmes kérdés akkor. :D
Hidd már el, hogy totál gyertek vagy. majd később megköszönöd a szüleidnek, hogy ennyire vigyáztak rád. Gondolom te se akarsz szervdonor lenni... hallgass rájuk, megéri.
este 9 ig. max 10. de ez se biztos :) 14 évesen nincs mit ott keresnie
ezt úgy mondom hogy nagy bulizós voltam :) most is tudok szórakozni. nem vagyok begyöpösödve. de 14 évesen keressen a korának megfelelő programokat, hobbykat. a fesztiválozás még nem az
kedves kérdező. te itt mindenkit lepontozol aki azt mondja hogy semmi keresnivalód nincsen ott!
de ettől még én is leírom. és nyugodtan lepontozhatsz!
Anyuka vagyok. És a 14 éves lányomat nem engedném el fesztiválozni. nem is engedem! Járjon a vele egykorú barátnőivel fagyizni stb. nálunk is szoknak lnni csajos itt alvós bulik. este grylezni is szoktak az udvaron nálunk. Fesztiválra biztos nem engedném. Majd 17 évesen esetleg. Hamarabb biztos nem.
Nagyon fiatal vagy még ehez. És ha nagyon véletlenül lennék olyan jó szivű hogy elengedem ilyen helyre ( bár nehezen adnám be a derekam). akk max 10 re haza kéne érnie.
és kedves kérdező. ennek a kérdésnek semmi értelme mert mindenkit lepontozol. nem épp eszű az a szülő aki a 14 éves lányát felnőtt felügyelet nélkül fesztiválozni, bulizni engedi. utolsó voltam.
na most jöhet a lepontozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!