Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek milyen egyedibb dolgok...

Nektek milyen egyedibb dolgok vannak a szobátokban?

Figyelt kérdés
Nemsokára nagyon szobába "költözöm", és szeretném kicsit feldobni. (Pl. falmatrica, szobanövények, ilyesmik.) Ehhez kérek tőletek ötleteket, hogy alacsony költségvetéssel milyen dolgokat tudnék csinálni (nincs túl jó kézügyességem, szóval a bonyolult dolgokat hagyjuk) vagy venni.
2015. júl. 18. 21:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az egyik oldalon van egy ilyen falmatricám. :) [link] Ami tök jó, mert illik a függönyömhöz, ami fehér, és feketével városnevek vannak írkálva rá mindenfelé. :)

A másik oldal jelenleg úgy néz ki, hogy kinyomtattam saját fotókat és azok vannak felragasztgatva, de hamarosan változtatok a szobámon. Az új úgy fog kinézni, hogy a falmatrica és a függöny marad, a képek lekerülnek, helyette egy nagy világtérkép lesz kint, amin le lehet satírozni azokat a helyeket, ahol már jártál, és ott színes (alapból barna). Meg a szekrényemen ki lesz nyomtatva és képkeretbe lesz téve a kedvenc utazós idézetem, mellé egy földgömb, és 1-2 parfüm. :)

Tiszta wanderlust. :D Nekem nagyon tetszik, és már alig várom, hogy megvalósíthassam a többit is. :D

2015. júl. 22. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!