Nálunk az a szokás, hogy ha valamiben megállapodunk, és nem teljesíti a ráeső részt, akkor bizony nincs jutalom. Az, hogy belementem volna-e ilyen megállapodásba, más kérdés. De egyértelműen nem engedném meg.
2015. júl. 18. 22:35
12/29 anonim válasza:
Az egyik válaszolónak sem jut eszébe hogy a kérdező esetleg gyengébb képességű mint mások? Van aki 2.6-os átlaggal rendelkezik pedig mindent megtesz hogy a lehető legjobb jegyet kapja. Én sem voltam ennyi idősen kitűnő tanuló.
2015. júl. 18. 22:42
13/29 anonim válasza:
Azért a 3,5 és a kitűnő elég messze áll egymástól. Van még a kettő között is lehetőség. Egy általános iskolás gyerektől a 4es átlag elvárható.
2015. júl. 18. 22:45
14/29 anonim válasza:
Nem várható el tőle, amennyiben gyenge képességei vannak.
De a kérdésben ez nem merült fel.
Ami azt illeti, HA megvan a normál felfogása hozzá, a 3.6 valóban gyenge, 13 évesen.
Nekem a legrosszabb átlagom 8. MÁSODIK félévében volt (amikor már senki semmit se tanul) és akkor is 3.8 volt.
A megállapodást nem teljesitette, nem engedném meg neki.
2015. júl. 18. 23:17
15/29 anonim válasza:
ha bmi tanulási nehézsége lenne a kérdezőnek, tuti azzal kezdte volna, mert azzal lehet "takarózni"...
2015. júl. 19. 00:04
16/29 anonim válasza:
Sokan nem is tudnak arról hogy tanulási nehézségük van és nem is elsősorban ilyenre gondoltam.
2015. júl. 19. 00:09
17/29 Julie S válasza:
Én engedném. Nem is értem, hogy lehet ilyesmit tanulmányi átlaghoz kötni. Szerintem anyukád tudta, hogy nem lesz meg a 4-es átlagod, azért ígérgetett könnyedén.
Amúgy meg ez van, fogadd el, hogy anyukád nem engedi neked idén a színes hajat. Majd lesz jövőre, vagy azután, vagy majd ha 18 leszel. Szívás.
2015. júl. 19. 00:13
18/29 anonim válasza:
#17 Nyilván te is kamasz vagy..
Egyébként teljesen lényegtelen, hogy mihez kötötte az anyuka ezt. A lényeg, hogy nem teljesítette a megbeszélteket.. így mire kapjon "jutalmat"?
Az a korrekt, ha nem engedi meg neki. Ha megengedi, akkor az következetlenség, és hiteltelen lesz.
2015. júl. 19. 00:21
19/29 anonim válasza:
Egyreszt nekem megengedtek ennyi idosen kimoshatoval, nem volt tanulmányi atlaghoz kotve de azok az en szuleim. Volt egy egyezsegetek, amit te nem tartottal be, jogosan nem engedi. Az lenne az igazsagtalan ha nagy nehezen sikerült volna a 4.0 es megsem engedne. 17/l
2015. júl. 19. 00:52
20/29 Julie S válasza:
#18: Kamasz? Az jo reg voltam. 31 vagyok egy lassan keteves gyerekkel. :D
Persze, jelen esetben igy kovetkezetes, de ettol meg nem tartom normalis dolognak ilyen feltetelekhez kotni. En nem tennem es nem is korlatoznam a hajfestest. Nekem is anno meg kellett harcolnom erte. Maig sem ertem igazan, hogy miert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!