Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tartsam távol a lányom...

Hogy tartsam távol a lányom egy fiútól aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
16 éves. Félek hogy ellenem fordulna ha eltiltanám. Plusz titokban biztos találkozna vele
2015. júl. 14. 20:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%

A szép magyar legényekből sokkal nagyobb a kínálat, miért pont egy roma kell neki?

Amúgy nem tudsz mit tenni. Szokták mondani, hogy a jó kislányok a rosszfiúkra vágynak meg fordítva.

2015. júl. 15. 17:35
 22/27 anonim ***** válasza:

Látod annak a jelét hogy rossz hatással van a lányodra?

Csak mert ha nem, akkor kár lenne tiltani. Egyáltalán nem biztos hogy ő lesz a lányodra rossz hatással, hanem a lányod lesz őrá jó hatással.

2015. júl. 15. 18:05
 23/27 anonim ***** válasza:
A lányod nen fog azért rosszul tanulni mert a pasija nem egy agyas.
2015. júl. 15. 19:05
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

23-as szerintem meg igenis lehúzhatja a lányt...

Nyilván a srác nem viheti túlzásba a tanulást és erre biztathatja a lányt is, hogy tanulás helyett is lógjanak együtt!

2015. júl. 16. 07:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

De ez nem feltétlenül igaz hogy a srác húzza le a lányt.

1., Én rossz tanuló voltam. Hanyag, lusta, inkább csavarogtam mitsem hogy a tanulással foglalkozzak. Össze jöttem egy sráccal aki viszont jó tanuló volt, csavargás csak akkor jöhetett nála szóba ha megtanult. Nem rontottam el, sőt ő tanított meg engem tanulni, megmutatta hogy a tanulás lehet élvezetes is.

2., Eminens osztálytársnőm össze jött egy igencsak rossz tanuló, cigány osztálytársunkkal. Amíg együtt voltak a srácnak mindig kész volt a házija és 3as, 4es dogákat írt. Szégyellte a szerelme előtt a rossz jegyeit és belehúzott, megmutatta a lánynak és annak szüleinek hogy igenis nem buta, nem semmire kellő. A srác szüleit nem érdekelte a tanulás, nem foglalkoztak vele hogy a fiuk mit csinál, mit nem csinál. Amikor össze jöttek akkor viszont volt kiért tanulnia.

2015. júl. 16. 09:18
 26/27 anonim ***** válasza:
25-ös, ezért írtam feltételes módban amit írtam. Nyilván a kérdező ismeri a saját lányát hogy mennyire befolyásolható....
2015. júl. 16. 10:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj erről a lányoddal, ha sikerül elérni hogy a tanulmányait előbbre helyezze akár még segítht is a srácnak. Szerintem amíg a jegyein nem látszik meg kapjon "próbaidőt"
2015. júl. 18. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!