Hogy tartsam távol a lányom egy fiútól aki tetszik neki?
Lehet lepontozni, de én sem hagynám, hogy a lányom egy cigánygyerekkel járjon.
Mutass neki példákat, hogy milyen sors vár rá egy cigány mellett. Mutasd meg a kultúrájukat. Pl. hogy gyerekfejjel szül gyereket, nem tanul tovább, segélyből él, toprongyosan, koszosan jár, ordenáré módon viselkedik, stb. És tedd fel neki a kérdést, hogy ilyen jövőt szeretne-e?
Majd mutass neki ellenpéldát :)
Ha ez nem hat rá, nem tudsz mit tenni. Tiltani úgysem tudod őket, inkább győzd meg :)
Miért kell elsőre látatlaban elitélni?
Ismerek fösulit végzett romákat vagy kiváló szakembereket,(szakmunkás,hogy ne a főiskolát emlitsem)
-mellesleg ha pl. olaszban élnél kint,ott azt se tudnád h olasz az illető vagy roma,a bőrszin alapján...
Miért írjátok hogy látatlanban? Nyilván ismeri a fiút a kérdező, hiszen azt írta "butácska".
Maximum csak beszélgetni tudsz vele a dologról, finoman...
Gondoltam hogy ismered. Nem értem miért jönnek mindig az általánosítással ha ilyen téma kerül fel... pedig nekem pl lejött hogy ismerheted a srácot...
Nem kell ám mindig fajgyűlöletre gondolni kedves válaszadók....
17-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!