Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy tartsam távol a lányom...

Hogy tartsam távol a lányom egy fiútól aki tetszik neki?

Figyelt kérdés
16 éves. Félek hogy ellenem fordulna ha eltiltanám. Plusz titokban biztos találkozna vele
2015. júl. 14. 20:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
21%

Lehet lepontozni, de én sem hagynám, hogy a lányom egy cigánygyerekkel járjon.

Mutass neki példákat, hogy milyen sors vár rá egy cigány mellett. Mutasd meg a kultúrájukat. Pl. hogy gyerekfejjel szül gyereket, nem tanul tovább, segélyből él, toprongyosan, koszosan jár, ordenáré módon viselkedik, stb. És tedd fel neki a kérdést, hogy ilyen jövőt szeretne-e?

Majd mutass neki ellenpéldát :)

Ha ez nem hat rá, nem tudsz mit tenni. Tiltani úgysem tudod őket, inkább győzd meg :)

2015. júl. 14. 21:51
 12/27 Kiyoko22 ***** válasza:
66%
Hát nem ismerem a gyereket, de nem minden roma rossz. Általánosságban beszélni pedig értelmetlen. Az, hogy nem olyan jó tanuló, pedg nem lehet olyan nagy probléma, hisz manapság ez elég gyakori. Egy esélyt esetleg lehetne neki adni. A lányod még fiatal, tehát tapasztalatokt szerez az életről, kapcsolatokról. Ebben fölösleges gátolni, ha nem akar hülyeséget csinálni.
2015. júl. 14. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
67%
Ha a lányod tényleg intelligens, rá fog magától jönni,ha elmúlt a rózsaszín köd, hogy nincs közös jövőjük hosszútávon, mert nagyon más világban élnek.
2015. júl. 14. 22:15
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Ja hogy ha roma akkor csak rossz ember lehet? Nem. A sok ingyenélő söpredék miatt hiszik azt egyesek hogy minden cigány rossz de ez nem így van. Volt roma osztálytársam, a legjobb arc volt a suliban és nagyon jól gitározott. Adnod kéne a lányodnak és magadnak is egy esélyt hogy megismerd aztán ha rossz ember akkor ráérsz azon agyalni hogy mivel tartsd távol a lányodtól.
2015. júl. 14. 23:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell elsőre látatlaban elitélni?

Ismerek fösulit végzett romákat vagy kiváló szakembereket,(szakmunkás,hogy ne a főiskolát emlitsem)

-mellesleg ha pl. olaszban élnél kint,ott azt se tudnád h olasz az illető vagy roma,a bőrszin alapján...

2015. júl. 15. 06:32
 16/27 anonim ***** válasza:
63%
At én férjem roma. Hát megirigyelhetné néhány magyar ember, hogy hogyan élünk. Nem vagyunk koszosak, nem ordibálunk mindenfele és nem segélyyen élünk, ahogy az egyik válaszoló felvezette. Általánosítani nagyon buta dolog.
2015. júl. 15. 07:45
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Miért írjátok hogy látatlanban? Nyilván ismeri a fiút a kérdező, hiszen azt írta "butácska".

Maximum csak beszélgetni tudsz vele a dologról, finoman...

2015. júl. 15. 07:59
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem csak azért gondolja hogy buta, mert általánosít, ami nagy hiba.
2015. júl. 15. 10:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Természetesen ismerem a fiút. A lányom osztálytársa. Évismétlő, ráadásul most is pótvizsga vár rá történelemből és fizikából. Nem azért mondtam hogy buta mert cigány hanem mert tudom hogy az. És nagyon félek hogy a lányom hozzá fog alkalmazkodni.
2015. júl. 15. 12:09
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Gondoltam hogy ismered. Nem értem miért jönnek mindig az általánosítással ha ilyen téma kerül fel... pedig nekem pl lejött hogy ismerheted a srácot...

Nem kell ám mindig fajgyűlöletre gondolni kedves válaszadók....

17-es

2015. júl. 15. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!