14 éves fiúk! Titeket is vernek otthon nadrágszíjjal? Mit tehetnék hogy hagyják abba?
Figyelt kérdés
Ha rossz jegyet kapok, vagy rosszat csinálok akkor pénteken kapok. Le kell vetnem az ingemet, majd vihetem a bőr övemet. Meg vannak a fokozatok: 4-esért 5-öt, hármasért 10-et, kettesért 15-öt, egyesért 20-at kapok. Eddig féltem tőlük, de most szembe akarok nézni velük, csak nem tudom hogyan. ( azért pénteken kapom hogy a nyoma legkevésbé látszódjon mire iskolába megyek.)2015. júl. 14. 18:02
13/20 anonim válasza:
Kedves 4%-os.
Hát akkor én most mindenhol felpontoztalak, hogy javítsák egy csöppet az átlagodon.
A belinkel kérdésben is nyomtam neked a zöld kezeket.
És tudod miért?
Mert 100%-osan igazat adok neked, hogy undorító, hogy valaki képes egy ilyen vacak játékra pénzt kidobni, máshol meg éheznek. És igen, én gyerekkoromban nyáron a porban meg a homokban fürödtem, télen pedig az árokban csúszkáltunk a jégen.
Na itt van a különbség.
Szép estét.
#5 voltam.
14/20 anonim válasza:
Miért nem szólsz egy tanárnak? A szüleid a dutyiba valók.
15/20 anonim válasza:
köszön 13# végre egy ember aki átlátja a helyzetet köszönöm :)
16/20 anonim válasza:
Velem is ez volt. Nagyon, nagyon rosszkislány voltam aztán megjött apuci és...
17/20 anonim válasza:
Ahogy olvastam úgy gondolom, hogy a "LEGKEVÉSBÉ LÁTSZÓDJON" kifejezéssel arra utalt a kérdező, hogy nem tűnik el teljesen, de nem látszódik annyira mint szombaton reggel. (Ez a saját véleményem, de teljesen eltűnni szerintem sem fog hétfőre)
18/20 anonim válasza:
Azt még érteném ha mondjuk 1-esért 1-2-t kapsz de 4-eésrt bakker? Más szülő megcsókolná a földet ha a gyerek 4-est kapna.
19/20 anonim válasza:
én 12 voltam amikor elöször kaptam nadrágszíjjal ki. Nem akarom részletezni hová. Egyszer csak vége lesz, meglátod 23L
20/20 anonim válasza:
Rendszeresen kapok én is vizes szíjjal a meztelen fenekemre, de nem bánom. Mindig kiprovokálom :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!