Miért nézitek ki sokan azokat, akik nem a mostani zenéket hallgatják, vagy utálják pl. a rapet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rengetegszer hallani, hogy megy a fika pl.a régebbi rockzenékre, kevésbé elterjedt műfajokra... Miért van ez?2015. júl. 5. 00:04
1/6 anonim válasza:
Én pont fordítva tapasztalom, azokat cseszegetik, akik szeretni merik az új zenéket és esetleg leszólják a régieket.
Minden korban volt vacak és jó zene, kár lenne bármelyiktől is elzárkózni.
2/6 anonim válasza:
Azért mert 15 éves és arra van energiája hogy ilyen baromságokon vitatkozzon, negyven évesen majd nem lesz. Van aki a csokifagyit szereti, van aki a vaníliát, nem ezen múlik a világ.
3/6 anonim válasza:
Én is ponthogy azt veszem észre, hogy azokat szólják le, akik a mai zenéket szeretik. Mondjuk a rap-pel nem tudom mi van, azt nem szeretem, de pl az elektronikus zene nagy kedvencem, és állandóan csak a fikázást látom...
4/6 anonim válasza:
Mert 14 éves vagy, és a téged körülvevő társaság is az. Kb. két év múlva ez meg fog szűnni, senkit sem fog érdekelni.
Na már most leszögezem, én is rockee vagyok. Ennek ellenére kicsit elítélem őket, mert általában ők szólják le a többi stílust.
16/L
5/6 anonim válasza:
Felnőtt korban is ugyanez fog menni, csak nem a zenével. A pletykák, a másik háta mögötti összesugdosás ugyanez, csak öltözködéssel, frizurával, sminkkel, autóval, mobiltelefonnal, stb.. Lehet, hogy az egyik helyen elismerő pillantásokat kapsz az autódért, a másik helyen viszont kinéznek érte.
6/6 anonim válasza:
Előbb vagy utóbb mindenki el fog jutni arra a szintre agyilag hogy ne a zenék alapján ítélje meg az embereket. Engem az zavar amikor egyesek azért húznak le egy előadót mert emberileg bajuk van velük pl. valaki azért nem hallgat Pet Shop Boys-t mert az egyik tagja meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!