Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan vegyem rá anyát hogy...

Hogyan vegyem rá anyát hogy ne rakjon fel olyan képet FB-re amit nem szeretnék?

Figyelt kérdés
Anya csinált rolam képeket amin nem nézzek ki annyira rosszul de rakott rám annyi pudert hogy az arcom barna a többi testrészem hofehér igy pedig elég csunya. Azt mondta anya majd megnézi és majd ő eldönti. Csináljon rolam "vakolat" nélküli képet de nem mert ugy csunya vagyok. Nem ez az első hogy olyan képet rak fel amilyet nem szeretnék de nem érdekli Mit tegyek?
2015. júl. 4. 22:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2015. júl. 4. 22:43
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
balhézz és hozakodj elő a személyiség jogok megsértésével, meg hasonló
2015. júl. 4. 22:43
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Töröld ki a képeket mielőtt felteszi.
2015. júl. 4. 22:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd a képeket facen azzal az indokkal, hogy te vagy a képen és nem tetszik neked. Törölni fogják. Hány éves vagy egyébként? Én biztos leordítottam volna anyám fejét. A másik lehetőség, hogy te is töltesz fel anyádról képeket aztán ha kérdőre von csak mondj annyit, hogy majd te eldöntöd, hogy mit töltesz a saját oldaladra.
2015. júl. 4. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Bocsi csak a kérdést néztem nem láttam, hogy írtad a korod is :) Egyébként beszélj vele, hogy csináljatok más képeket ha annyira töltögetni akar. Én azért is elkezdtem hisztizni kamaszkoromban ha valaki kamerát tartott felém.
2015. júl. 4. 23:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Na csináltunk új képeket ezek se tökéletesek de egy fokkal jobb.

Kitörölni illetve anyárol se szeretnék képet felrakni mert akkor balhé lesz az meg senkinek nem jó. Egyszer ránkhívta a gyámhivatalt az egyik szomszéd mert elméletileg anya úgy veszekszik velem hogy áthallatszik pedig amikor hallotta pont mamáéknál nyaraltam

2015. júl. 4. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
tegyél ki te is róla gáz képeket, ha nem érti meg normálisan hogy téged ez zavar.
2015. júl. 5. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért mondom, de az az anya, aki azt mondja a kamasz lányának, hogy vakolat nélkül csúnya, annak komoly gondjai vannak. Egyébként pedig kérdező, hiába a szülőd, hiába vagy kiskorú, de személyiségi jogaid vannak, vagyis ha azt kéred anyádtól, hogy egyáltalán ne tegyen fel rólad képet, azt is tiszteletben kell tartania. A törvény egy dolog, de ezt egy normális ember törvények nélkül is felfogja.
2015. júl. 5. 11:53
 9/11 anonim válasza:
Ezt nem értem. Hogy a rákba mondhatja anyád azt, hogy ő akkor is felrakja ha nem akarod? Én nem hagynám.
2015. júl. 7. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Hppá hoppá, a fagyi visszanyal minek neked az a szar FB az minimum 16+ os és egyáltalán milyen anya ez? Van olyan is aki azt se akarja h a gyerek maga rakjon fel képet még hogy az anyja rakja fel :O és ne hagyd takard el az arcod vedd el a fényképezőt v telefont nyaggasd h ne rakja fel mert baj lesz belőle sok ember öngyilkossága csak itt kezdődik. De remélem az FB-t is abbahagyod nem ajánlatos ilyen kislányoknak. Remélem segítettem és ha lepontoztok LESZAROM nekem az a fontos h segítsek.
2015. júl. 28. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!