Szülők! Elengednétek a 14 éves lányotokat VOLTra?
Hát, igen, elég sokan kommentálnak ide a Voltról úgy, hogy életükben egyszer sem jártak ott, de azért tudják, mi van ott.
Nincs semmi gond a Volttal, van a közelben szálloda is, ha ott akarnak aludni, de persze idejekorán le kell foglalni, mert a fesztivál előtt három nappal már minden túl van foglalva. Kisebb, mint a Sziget, nyugisabb, emberibb, de a Szigeten sem lesz semmi baja egy 14 évesnek, sőt kisebb gyereknek sem szülővel. Általában vigyáznak maguk a szervezők is arra, hogy ne legyen botrány egy ilyen eseményen.
Nekem nincsen ugyan gyerekem, de még is válaszolok, ha nem bánod. 16 éves fejjel azt mondom, hogy ne engedd el! Egyszer voltam 1 napig (nem sátraztunk, csak buliztunk) a haverokkal és köszönöm szépen, de többet nem kérek. A s*ggrészeg fiúk ott hugyoznak, ahol kedvük van és mindenkivel kikezdenek kortól függetlenül. Szintén jó társasággal voltam, jót is buliztunk, de én többet biztosan nem megyek :)
Lesz még elég VOLT fesztivál, nem kell pont 14 évesen elmennie, annyi ideje van még rá, hogy az hihetetlen.
Hello kedves Kérdező.
Én már háromszor is voltam a VOLT-on, először 16 évesen 1 napra, azóta pedig az utóbbi két évben végig sátraztam.
Véleményem szerint egy 14 éves gyereknek (főleg lánynak) nem kéne menni, csak is akkor ha folyton egy idősebb rokonnal van!! Baráti társasággal kizárt, hogy elengedném.
Ne értsen félre, a VOLT egy nagyon barátságos és normális fesztivál, mindenkinek ajánlom, de azt hiszem legfőképp 16 év vagy az felett. Szóval egy 14 éves lánnyal csakis folytonos szülői felügyelet mellett engedném.
Rengetegen vannak, sok sok tini, nagy részük berúgva (sajnos páran drogozva is), nem kell félni senkitől, de 14 évesen azért kiszolgáltatottabb egy lány.
Ez az én véleményem :) Jó szórakozást ha mennek :
18/F
Előző vagyok, hozzáteszem (bár a kérdés szempontjából annyira nem fontos), hogy végig még 16 évesen sem engedném a gyermekemet.
Egyébként ha végig Ön mellett maradna, felügyelve már 14 évesen is remek élmény lehet, kicsit megkóstolja mégis milyen ez a fesztiválozás..
Én elengedném. Tavaly is kint voltam és 7-el is találkoztam.
13/F.
"5./ A 11. (tizenegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. (tizennegyedik) életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott."
Én is 15 leszek már akkor de én a tesómmal és a barátjával megyek :) és nem azért megyek,hogy a sárga földig leigyam magamat,meg semmi szóval kell egy felnőtt. :) Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!