Szülők! Elengednétek a 14 éves lányotokat VOLTra?
Kedves anyukaként író 14 éves (bocs, most még akkor csak 13, ha jól gondolom) kislány!
Nem, nem engednélek el! Nem egy 14 évesnek való egy ilyen fesztiválozás. Vagy igen, elengednélek, ha az anyukád lennék és végig ott lennék melletted és rád néznék, hogy éppen mit csinálsz.
És alkohol? Marhára felejtős!
Szerintem ha ott van vele egy felnőtt akkor teljesen rendben van, had koncertezzen.
Inni fog, igen oké ennyi idősen én is ittam csak épp nem mindegy, hogy iszik egy picit amíg nevetgél vagy iszik addig amíg részeg lesz/hány...mert az utóbbi elfogadhatatlan.
Szia! :)
Én 16 éves vagyok, de ha valami akkor a VOLT az ahova nem mennék. Nem is kérném, hogy engedjenek, és van anniy eszem, hogy ne menjek, mert az elég komoly buli nagyon bevállalósnak kell hozzá lenni. Balaton soun-ra megyek majd, meg kisebb bulikra, de a VOLT elég veszélyes is. Én nem mennék, lesz még sok buli a nyáron, ahova el lehet menni.
Nem engedném felnőtt nélkül, de így igen.
Ennyi idős a lányom.
#17 drágám te se voltál még soha a VOLT közelében ugye? mi az hogy veszélyes? nem veszélyesebb mint bármelyik másik fesztivál sőt! nem tudom máshol hogy megy,de nekem pl nagyon pozitív csalódás volt,hogy Brains koncerten a mellettünk kialakult pogóban amikor elesett egy srác mindenki megállt megvárták míg fölkel,megkérdezték jól van-e aztán segítettek neki kimenni,pedig vedidegen emberek voltak:) de a kérdésre válaszolva 14évesen még eszembe sem jutott hogy ilyen helyekre kéne mennem,mert tényleg nem 14/15éveseknek való. várjon még a lányod pár éves és majd akkor menjen mert sokkal jobb úgy bulizni hogy te is tudod hogy tud magára vigyázni(mert 17-18 évesen az ember már jobban tud vigyázni magára na) és neki is jobb lesz hogy nem kell majd azon aggódnia hogy esetleg elkésik a megbeszélt találkozóhelyetekről
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!