olyan drága minden :S mostanában elég gyakran járok a haverokkal vagy a barátnőmmel moziba de sosem úszom meg 9-10 ezer alatt (pedig csak magamnak fizetek mindent)
pl:
mozi előtt kaja: kb 2.000 Ft
mozijegy: kb 1.200 Ft
mozi büfé (popcorn, nachos, kóla): kb 2.500 Ft
pár órával később megint kaja: kb 2.000 Ft
beülünk egy kávézóba teázni, kávézni vagy sütizni (costa vagy starbucks): kb 2.000 Ft
nektek mennyire jön ki egy mozi? hogyan tudnék kevesebbet költeni?
Bazz, mi eszünk itthon, elmegyünk, megnézünk egy filmet és hazajövünk. Én még popcornt se szoktam venni, nem értem mi értelme van... Na de oké, mondjuk egy popcorn meg egy kóla belefér. De minek nachos is? Minek előtte-utana enni, aztán még kávézni, sütizni is? Hogy fér beléd ennyi???
2015. júl. 4. 11:13
2/31 anonim válasza:
Ez egy lakoma tényleg. Mozijegy 1200, egy kis popcorn és kóla is megvan egy ezresből, ha nagyon kell és annyi. Nagyon drága minden, persze, főleg, ha szó szerint egy este alatt _minden_ kell. Egy alkalomra 10ezer forint? Dolgoztál te már ezért? Rohadt sok meló!
2015. júl. 4. 11:27
3/31 anonim válasza:
Mozijegy: 1200.-
Motiba becsempészett kaja és innivaló: 500.-
2015. júl. 4. 11:46
4/31 anonim válasza:
Mozi után vagy előtt menjetek el inkább úszni :-)
2015. júl. 4. 11:46
5/31 anonim válasza:
Mindig becsempészem a bolti chipset meg literes kólát, sötétben senki sem veszi észre és amúgy is mindenki a filmmel van elfoglalva. Indulás előtt otthon eszek, van mikor a film után eszek egy nagy pizzaszeletet de nekem 2-3 ezer alatt akkor is mindig kijött.
2015. júl. 4. 11:56
6/31 anonim válasza:
mi viszünk be chispet meg colát, megvesszük a jegyet majd hazamegyünk. Kb 2000 forintból megvan. Nem kell starbucksba járni, meg előtte- utána kajálni ha kevés a pénz. bár gondolom a szüleid fizetik. Ja és hogy tudsz ennyit enni? De komolyan. előtte kaja, ott nachos popcorn meg utána is kaja meg süti... én két-három nap alatt eszek meg ennyit.
2015. júl. 4. 12:15
7/31 anonim válasza:
Cirka 6-800g szénhidrát, ennek kb. 95%-a cukor. Gratulálok. Egy este alatt.
2015. júl. 4. 13:21
8/31 anonim válasza:
Nem értem, a mozihoz miért szükséges előtte, közbe, utána is enni, inni???
Én megveszem a mozijegyet + egy adag nachost üdítővel és kész. Nem ülünk be még előtte is meg utána is zabálni. Főleg, hogy ezzel jól is lakom.
2015. júl. 4. 13:44
9/31 anonim válasza:
7-es, lehet a kérdezőnek valami különleges genetikája, ennyi ch kell neki a tömegnöveléshez:DDD
2015. júl. 4. 13:52
10/31 anonim válasza:
Mozi előtt: nyálcsorgatás az Alexandrában 0 FT
Mozijegy kettőnknek: 2200 FT.
Mozibüfé: 600 FT (nagy kólát szoktunk bevinni, azt isszuk ketten)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!